Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz InHell #15396 üzenetére

    Óriásit nem mondanék, mert ketten pont ugyanazt a teljesítményt hozzák mint egy 580 kevesebb vram-al de 1 darab monitorhoz bőven elég.
    Az 580 egy álom tény és való, de nem nekem való(szegény legény vagyok én most hogy nincs munkahelyem, kompromisszumokat kell kötnöm), nincs mivel játszani rajta, és bitangdrága örültem hogy megszabadultam tőle(persze én beszámítással jutottam hozzá tehát nekem nem került sokba) ezek meg kicsi, helyesek, és erősek. Szerintem kijelenthetem bátran ez egy jól sikerült széria és sli-ben is nagyon jók. Olyan mint régen a kettő gtx 285-m visznek mindent gond nélkül, tulajdonképpen velük egyforma teljesítményűek nem mindenhol, a 460-ak kicsit gyengébbek ahogy itt a topikot olvasom. Teszteltem starcraft 2 vel, shogun 2-vel, crysis-al, crysis 2 vel visznek mindent mint a vaj fix vsycel 60-65fps stabil. És mindjárt nem melegszenek annyira mögéraktam a 9 centiset szépen lehűti őket az egyik így 56 fok a másik 65 vsyncel(vsync nélkül into hell :DDD ).
    1 darab is jó én kellemesen csalódtam benne, mikor még csak 1 volt .
    Hát ahol nem megy az sli ott cumi van, de nincs is nagyon olyan amin nem menne.
    Én már nem rakok rá aftermaker hűtőt csak 17 ét várom, és rendelek is 2 darab blokkot. A vizes rendszer készen van, csak ők vannak kikötve most belőle. Csak annyit kell tennem hogy két csövet visszakötök a blokkokra és kész. A cpu most nagyon jól érzi magát egyedül a 23 fokos rendszervízben.

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák