-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EVL2
aktív tag
válasz ledgeri #7408 üzenetére
Nem teljesen ingyen de most 1164Ft a Origin-en a Crysis 3 Digital Delux Edition. Látványba még mindig felveszi a versenyt az új címekkel. FHD környezetben is rendesen le tudja terhelni az 1060-t. Jól látható benne mire képes a kártya mert a cpu igénye nem túl hatalmas. Nekem ahoz hogy stabilan meg legyen a 60 fps és ne mozduljon ki lefelé vsync mellet. Le kellet egyet vennem az élsimiből.
Mindent maxra tolhatsz csak egyel alacsonyabb elsimít érdesem a 60 min fps-ért levenni. De ha azt is maxra tolod olyan 45-55 közötti fps-ed lesz. Csak egy kicsit értelmetlen mert látványilag szinte semmi a különbség. A stabil 60fps többet dob a játék élményen (számomra).SipiBcs : A BF1 nekem is nagyon tetszett amikor kipróbáltam először max. grafikán. Még a 3470-em is elég jól viselkedik alatta. Egy tipp hogy ha még nem próbáltad! D12-be érdemes futtatni. A kártyánk minimálisan rosszabbul szerepel alatta (nagyon minimálisan) de a prockót sokkal jobban kihasználja. Nekem hatalmasat dobott a D12. Csodásan fut alatta a gépem. Na már most egy 3770-el HT-val ez az előny még nagyobb lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest