Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz AxBattler #5310 üzenetére

    Nem tudom, segít-e az eredeti kérdésedben, de én pont most pár hete vettem 40k-ért egy egyventilátoros MSI 1050 2G AERO ITX OCV1. Stíröltem én a kétventis, félpasszív darabokat, de elegem lett a piaci árak "lágy" hullámzásának skubizásából, így a egyszer csak elpattant bennem valami, és azóta a zajszint sem érdekel: jöjjön egy (el)ismert gyártótól egy olcsóbb árkategória, mert már idegileg készített ki az árlisták állandó F5-özése. Igen, ez most kissé zúg. De tervbe van véve, hogy ha a játék zaja nem nyomja majd el vagy nem tudom kellőképpen hangszigetelni a majdan s.k. építendő házat, akkor szétkapom és teszek rá DIY hűtést.

    Ja, egyébként a dolog annyira friss, hogy még érdemben se nagyon tudtam kipróbálni. De azt már tudom, hogy az Elite Dangerous pl. alap beállításokon 1080p-ben nem szaggat. Nekem ennyi már elég. És most már a kis lelkem is megnyugodott. :))

    Szerintem médium részletességgel, 1080p felbontáson a nem idei AAA-s, hanem a korábbi casual játékokra még jó darabig jó lesz az 1050. Ha nem, akkor én is ráb@$ztam, de már le$z@rom, végre nem iGP-vel kell b@$zakodnom... :D

    Elnézést.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák