Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NdrewSunix

    senior tag

    válasz Puma K #5200 üzenetére

    Igazából az eredeti terv az volt, hogy összerakok egy gépet amit pár évig tudok majd használni, ezért is inkább a 6 magos 1600X -re jutott a választás, nem pedig ugyanennyiért egy 4 magos Intelre. E mellé volt a terv a 16 GB RAM, aminek felét tudtam végül megvenni, de szerintem áprilisban pótolom a maradék 8-at. Persze ide kellett másik, újabb táp is, egy jobban szellőző ház és nem utolsó sorban ha játszani is szeretnék alkalmanként egy legalább 1050 -es VGA. Ha úgy nézem áprilissal bezárólag minden meglesz ami a terv volt. (Remélem minden rendben is fog működni.)
    Tulajdonképp a 1050-nél erősebb videókártya már csak úgymond plusz lenne, de tudnom kellene mi az amire érdemes egyáltalán váltani. Emiatt próbálok infót szerezni olyanoktól akik tapasztalták már a hasonló kategóriás kártyák közötti különbségeket. (Ez az RX560 lehetőség csak jött közben, de ahány teszt annyi eredmény kb.)
    Az álmom egy 1060, de 100 000 Ft az nem kicsit sok. Az majd akkor amikor ahogy írtad is kijön egy új generáció, akkor lesz megfizethető számomra. Viszont akkor már meg lehet nem is érdemes megvenni, mert az akkori játékokhoz pont annyira lesz kevés, mint a mostani 1050. Tehát szegény ember esetében ez egy örök körforgás, míg egyszer nem nyer a lotton. :)

Új hozzászólás Aktív témák