Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Anthony28 #9399 üzenetére
Akkor meg is vehetem? szép...csini...bár a hatásfoka....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Anthony28
őstag
válasz Laraxior #9401 üzenetére
Hát ez az...de a hatásfokot csak úgy tudtam megnézni ha megveszem.Ilyenkor jön jól ha valakit szponzorálnak.Visszaadja oszt annyi... a lényeg az az hogy a DuOrb-ot önmagában felszerelni tuti kevés! A gyártó pedig így kínálja a GTX-ekhez.RHS88 nélkül tuti melegebb lenne! Még mindig a TR HR03+ az etalon, feltéve ha van olyan ember a földön akinek a házába befér ventivel felszerelve.
Érdekes hogy a GPU környezete viszont csak 39 fokos! A sima GPU pedig 49 fokos... bár ezt sosem értettem. Most a GPU az mit mér és mi a különbség a GPU dioda mérési eredménye között?[ Szerkesztve ]
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Laraxior
titán
válasz Anthony28 #9404 üzenetére
Anyám...ha a GPU-t nem is de a kártyának jól odahűt.az enyém 36....bakke.Azé tuti.
HR03hoz meg nem kell más csak hogy ne legyen PCI-s cuccod.mondjuk hangkari-TV-tuner Accelero csak G92-n műkszik mi?[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Anthony28
őstag
Új körkérdés/körverseny hogy mindenki képben legyen: Kinek hány fokos az Everest 4.20 szerint a GPU dióda,GPU,GPU környezete.Legyen mondjuk 30p Crysis vagy bármilyen mostani komolyabb játék(pl:GOW,STALKER) a load érték, és onnan ahogy visszahül és beáll az legyen az idle érték.Nem kell pikcsörözni,bizonygatni bemondás/beírás alapján mehet.Csak kiváncsiság kinek hány fokos a kártyája és milyen hűtővel.
-
Laraxior
titán
válasz Anthony28 #9408 üzenetére
40-48-36
alapon: GPU-dióda-környezet
venti fix:70%[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Anthony28 #9411 üzenetére
HR-03plus ez való a G80ra! (nah megyek alvadni,jóéjt!) kínlódsz itt a hűtőkkel.Meleg meleg.ez van..GTX=kazán
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz Stalker-2572 #9415 üzenetére
Everest is monitoroz, elég ügyesen!!! Ha kell, ki is írja Neked a moncsin realtime.
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Stalker-2572 #9420 üzenetére
Írta, hogy a HR-03 is nagy volt, mert nem fért el. Az S1 kb kétszer akkora.
De pl. egy VF1000 elfér, és az is jó hűt -
Anthony28
őstag
válasz #96302336 #9419 üzenetére
Nem tudom..én nem látok olyat ahol az Accelero-nál a 8xxx széria fel lenne tüntetve.
Ti hol láttatok ilyet?
Én csak ilyet látok: AC Accelero S1 Rev2....Radeon HD 3870, 3850, 2600, 2400, X1950, X1900, X1800, X1650, X1600, X1550, X1300;
GeForce 8800GTS (G92), 8800GT, 8600, 8500, 8400, 7950GT, 7900, 7800, 7600, 7300, 6800, 6600.Nos?
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
válasz Stalker-2572 #9415 üzenetére
Én speciel úgy monitoroztam a Crysis-t everest-tel hogy levettem a full screen-t..
-
-
Anthony28
őstag
válasz #96302336 #9424 üzenetére
Ennyi.Ezt tudtam idáig is.Ezért nem szeretem ha úgy van beállítva a dolog hogy a "DuOrb-nál jobb az S1 mert nagyobb, és fele annyira melegszik a kártya" mert így a végén az jön le hogy hülye vagyok hogy DuOrb-ot választottam az S1 helyet holott nem is jó rá.Pontosan tudom mi jó a GTX-re és mi nem.
Sajnos a jelenlegi hűtések egyike se tudja azt GTX-nél amit az S1 a G92-nél.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
válasz #96302336 #9426 üzenetére
Ennyi.Ezzel már régóta tisztában vagyok. HR03+ próbáltam de aktív hűtővel nem fér el a hangkártyámtól, egy Gamer Fatal1ty-t pedig nem fogok ezért kidobni, a VF1000-ről lebeszéltek hogy sokkal melegebb tőle a kari mint a gyáritól.Maradt a DuOrb, de erről semmit se lehetett hallani...se teszt, se GTX-es vélemény, semmi...pedig kizártnak tartom hogy senki se vett még ilyet...csak lehet nem volt annyira jó fej hogy leírja amit én!
Összességében 2-3 fokkal jobb mint a gyári...53 fok idle a GPU dióda.Kevéske, de mint mondtam, az én házam léghűtése nem átlagos.Egy átlagos házban lehet többet hülne.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
-
Anthony28
őstag
Tesztek alapján a külföldi oldalak nagyon királyságosnak állítják be a VF1000-et! Minden tesztben...angol,francia,olasz...bárhol nézem mindenhol ajánlott, és jóval jobb mint a Sock hűtők, igaz GTX-re vonatkozó tesztet nem találtam, általában GTS-ek a tesztalanyok.
-
Superman
nagyúr
Na, nem ragasztottam le a kopoltyúkat a kártyán, de alátettem egy 12 centis ventit. A hátsó részét megemeltem kissé, hogy a kopoltyúkon kifelé toluló meleg levegőt kifújassam. Nem sokat használt.
Idle továbbra is 49 fok a GPU. 46-47-el már kiegyeznék, de sajnos a 100%-on járó venti melett is 49-50 fok.Képek a venti elhelyezéséről:
-
Anthony28
őstag
válasz Stalker-2572 #9435 üzenetére
Na jó...ezért írtam hogy ez csak tájékoztató jellegű és nem játék előtt vagy után, hanem játék közben kell mérni.Az sem mindegy hogy egy GTS tulaj beírja a hőfokokat, mert valószínű más eredményeket fog kapni mint akinek GTX-e/Ultra-ja van.
Az tegye be tájékoztató jelleggel a mért hőfokokat, aki ért hozzá. Valószínű a GTS és GTX tulajokat külön kell jegyezni hőfok szempontból mert úgy fogunk reális képet kapni.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Laraxior
titán
válasz Superman #9434 üzenetére
Sok értelme nincsen mert nincsen honnan beszívni levegőt...szerintem. Kicsit nagyobb szögben lenne... próbáltad úgy? Esetleg ha ráteszed a bordára?
-
Laraxior
titán
válasz Superman #9441 üzenetére
mijazakopoltyú?
Volt egy sufni tuning. leszedni a műanyagot,hogy a csupsz borda legyen.
Rá a venti. De a gyári ventihez oda kell lökni valami félkörös papírt vagy mit hogy ne keringesse a levegőt.Ez hatásos azt írta a csaj. (nem tudom a "nevét"Azé a Ballistix befigyel a képen (most tesztelem 1100-on CL4ben.)
[ Szerkesztve ]
-
Superman
nagyúr
-
törölt tag
üdv
lenne egy Asus 8800GTS 320-as, amit kinéztem. mit tudtok róla mondani? gyári hűtés minősége, zajszintje, a kártyának van-e valamilyen általános hibája? -
Laraxior
titán
válasz #32577792 #9444 üzenetére
Általános hibája hogy a legjobban húzható G80as,hűtés f@sza...még valami? megy mint a gép.
-
Laraxior
titán
válasz Superman #9443 üzenetére
Crysisnál fel fog menni vagy 75ig!
Még mindig nem értem ezt a kopoltyú téát.Ezt Te buheráltad rá? esetleg kép?
Nézegettem a képeid,de azon csak annyit látok hogy a kártya alá van lökve egy 12es venti."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz #32577792 #9447 üzenetére
410es vagy 420as Chieftech bőven! értsd bőven elég!!
Nem írom le mik vannak a gépben,de minden szénné van húzva,ventik,fénycső hegyek....
Hagy menjen a 320as... szuper cucc mondjon akárki akármit is."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz #32577792 #9449 üzenetére
Kevés lesz..... ezek már zabálják a villanyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest