Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz bombi1986 #5912 üzenetére
A három lehetőség közül én a kérdőjelekre szavaznék. Jóval jobb mint az előző kettő... az első zöld a második piros a kérdőjel meg tinta szinű. De mivel legalább 20 kérdőjelet írtál elbizonytalanodtam melyik is lehet a nyerő.
Persze nem hülyültem meg...csak kb. ennyire volt értelmes a kérdésed mint az én első 3 sor irományom. 2000000000000x mááááááárrrrrr leeeeeeee leeeetttt íííírrrrvvvvvvaaaaaaa. De tudod mit. Kérdezd meg inkább a 48xx topikba. Ők megmondják a frankót, melyiket vedd és miért. Van egy rakás teszt itt is, és a neten is.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Motion_Blur
félisten
válasz bombi1986 #6088 üzenetére
Nagyjából annyi a különbség teljesítményben, mint árban.
HD4870: 57K
GTX260: 50KA 260 viszont jobb tuning potenciállal rendelkezik és komolyabb rajta a hűtés is. De tegnap épp ebből a kérdésből alakult ki a háború, szerintem olvass vissza
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
TTomax
félisten
válasz bombi1986 #6095 üzenetére
Procit tegyél alá...el fog futni,de nem biztos hogy elégedett leszel... a Crysis a nagy kivétel..egyik pillanatban a procit veri 100%-ra másik pillanatban meg a VGA-t...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz bombi1986 #6098 üzenetére
ha egy Corsair VX550 akkor ne vedd meg... inkább VX450,HX520,HX620...a HX520 nálam elviszi a a húzott quadot,a húzott GTX280-at meg egy 8800GT-t pár vinyot stb gond nélkül csendes megbízható,erős...
Ha pedig mindenképpen AMD akkor én a 9950-et venném meg,3Ghz-re húznám...sok játék hálás érte,és egyre több lesz ami támogatja is...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz bombi1986 #6106 üzenetére
Nekem az van...2kb 2hetes... GTX280 az AMP! órajelein elmegy stabilan...
Nem mintha a Gainward nagy márka lenne
A zotac a bfg meg az evga kb a három top
Látom csak nem lesz radeonod...
ha van egy kicsit több pénzed akkor inkább egy GTX280-at nézz...nem nagyon kell húzogatni,nagyon szépen megy,és egyértelműen érezni fogod az erőt[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Laraxior
titán
válasz bombi1986 #6231 üzenetére
úgy próbálkozz hogy nekünk már ment szét 550Wos tápunk,és csak egy quad tuningtól.
Q6600 és a 8800GTX megette az 550W,egyszerűen elolvadt a táp.
szóval inkább legyen egy Corsair 450W mint egy noname 550W"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest