- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
válasz mayer.tamas #5046 üzenetére
Cooler Master U3, ahogy előttem is írták
-
RunTimeError
tag
Üdv!
Tudnátok nekem ajánlani passzív laptop hűtőt? Párna szerű, könnyen hordozhatóra gondolok mozgóalkatrészek nélkül.
Otthonra van egy CoolerMaster NotePal E11, de azt körülményes cipelni és ezért kellene egy ilyen is.
[ Szerkesztve ]
Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
opeter87
senior tag
válasz RunTimeError #5053 üzenetére
Szerintem bármilyen áruházban kapható passzív hűtő jó, itt inkább az egyéni preferenciák számítanak (szín, burkolat anyaga, ár, stb.) és ebben nem nagyon tudunk szerintem segíteni.
Véleményem szerint passzív hűtőbál bármilyen megvehető, ami kapható akár az Aldiban, akár az IKEÁban stb.
Vedd azt nyugodtan ami neked tetszik. -
the_pimp
senior tag
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek először is!
Az lenne a kérdésem hogy ASUS-N56VZ-hez keresek hűtőpadot, mert amikor játszom akkor eléggé melegszik.Viszont ahogy olvasom azt írják hogy a levegőt valami vákum rendszerrel a billentyűn keresztül kapja, és a hátán se látok nagyon nyílásokat.
Valakinek van valami ötlete/tapasztalata hogy egyáltalán érdemes e ezzel foglalkoznom?
Amúgy így elsőre a cooler master u3 at néztem ki, de nem tudom mitévő legyek
Köszönöm a segítséget!
-
RunTimeError
tag
-
No.01
őstag
Sziasztok,
SOS kellene megoldas egy megbizhato, kenyelmes es nem hangos laptophuto padra.
Konkretan egy Samsung 15.6-os (N770) van szo. Csak asztalon hasznalom nem is megy a venti sokszor viszont alatta a fa asztal kezdi megadni magat (ugytunik a hot nemigen birja a ragaszto...)
Ajanlottak a Cooler Master NotePal X1-et de az eladokban nem bizomLehet eleg lenne egy passziv is, de sajna egyaltalan nem vagyok otthona temaban
Segitsegeteket elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
Ha kényelmes hűtő kell, akkor Cooler Master X-Slim (a legkényelmesebb hűtő amivel valaha találkoztam)
Ha erős, nagy teljesítményű hőtő kell akkor, Cooler Master E1, CMC3
Ha halk hűtő kell akkor, Cooler Master U2 - U3Ha csak amiatt kellene hűtő, mert az asztal nem bírja, de maga a laptop hűtése jó, akkor bármilyen neked tetsző passzív hűtő megteszi. Olyat vegyél, ami neked belefér árban, színben, stb. szinte bárhol meg is veheted, mert ezek között nincsen semmilyen érdemi különbség, talán csak annyi, hogy én fémet vennék, hogy jobban vezesse a hőt.
De megoldás az is, ha veszel egy jó hűtőt, pl X-Slim és passzívnak használod és pl. nyáron melegben, meg be-be kapcsolod. -
opeter87
senior tag
Ezzel vannak a legjobb kényelmi tapasztalataim, de úgyis fogalmazhattam volna, hogy ez volt az egyetlen hűtőm, aminek a dőlésszöge kényelmes volt, a többi mind meredekebb volt és egy idő után fárasztóvá vált a gépelés.
keress rá itt a topicban, sokszor írtam már erről a hűtőről
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Cooler Master Notepal LapAir-ről mik a vélemények? Lenovo G580 alá kellene már egy nagyon, mert munka közben (20 Chrome fül, 5 Doksi, 5 Excel, 5 PDF, 5 kép) hangosan bőg szegény. Ölbetevősdi párnája tetszik, egy ismerősnél kipróbáltam, viszont csak a laptop hátsó felénél van hűtés. Ettől függetlenül jó ez, vagy ha nem, mit ajánlanátok?
4 8 15 16 23 42
-
zomi1
csendes tag
Hali!
15,6"-os notebookhoz milyen hűtőt ajánlotok 7ezer Ft környékén?
Előre is köszi! -
mabandi1
tag
Sziasztok. Van egy Asus X550CC gépem i3 3217U, 8gb DDR3, GT720M. Milyen hűtőpadot vegyek alá? Árban lehetőleg ne olyan drága.
Ilyen a gépem alja: -
opeter87
senior tag
válasz mabandi1 #5066 üzenetére
Az Asus gépek (így ez is) eléggé le vannak burkolva. Nekem is volt egy hasonló K50-es Asus laptopom az is hasonló volt.
Ezért ezekhez a gépekhez én sem vennék drága hűtő, mert lehet nem tudnak elég hatékonyak lenni és ekkor egy drága hűtő, csak pénzkidobás.
Én neked a Cooler Master CMC3-at ajánlanám ár/teljesítmény arányban ez a legjobb hűtő most a piacon.
-
ImI87
őstag
Hali!
Tudnátok ajánlani egy jóféle laptop hűtőpadot, ami elég nagy 17,3-as géphez?
Konkréten Dell 5737-hez kellene.
Lehet aktív, nem muszáj csili-vili, lényeg, hogy hatékony legyen. -
Darknight
csendes tag
Sziasztok az alábbi 17,3" notihoz keresnék hűtőpadot:
Eredetileg ilyesmire gondoltam:
CM notepal x3Állítható szögű nem lenne ellenemre, de valószínűleg nem lenne jó a hangszórók helyzete miatt.
[ Szerkesztve ]
Éld az életet, ne túléld!
-
Ramoskaa
senior tag
ez most komoly? cmc3
december eleje óta próbálok rendelni, kb 3 helyen rendeltem meg és felhívtak h majd januárba lesz.. azóta sincs raktáron..
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a jelenlegi Cooler Master hűtőm keskenyebb, mint az új Sony Viao Fit notebookom.
Kérdésem, hogy milyen hűtőpadot ajánlanátok hozzá? Inkább a nagyobb méretet preferálnám, nehogy véletlenül az újról is lelógjon. A notebook "hátránya", hogy sem az alján, sem az oldalán nincsenek szellőzőnyílások, így nem tudom egyáltalán mennyire lenne hatékony egy hűtőpad, de gondolom valamennyit azért csak számít.Első körben ezeket néztem ki:
Cooler Master NotePal L1: leginkább ára miatt szimpatikus, illetve elég jó véleményeket írtak róla. Csak attól féke, hogy kétoldalt a bemélyedésekbe nem "süllyed" bele a notebook?
Cooler Master U2 Plus: strapabíróbbnak tűnik, mint az előző, igaz többe is kerül.
Cooler Master Lapair: ez sem tűnik rossznak, árban nagyon jó. Egyedül az nem tetszik benne, hogy nem "emeli" meg a notebookot, mint az előző kettő.Nézegettem az U3-at is,
de ahogy láttam az csak 15,6"-is jó (bár elvileg a Sony-m is akkora)de sajnos az már nem kapható szinte sehol, illetve az ára is kissé borsosabb, nem tudom ér-e annyival többet, mint a fentiek.[ Szerkesztve ]
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Zsombe
senior tag
válasz opeter87 #5078 üzenetére
Köszönöm! És az U2 ér annyival többet, mint a Lapair vagy a NotePal L1? Hatékonyabban hűtenek? Vagy csak annyiból jobbak, hogy változtatható a hűtők helye?
tonyrulez Neked is köszönöm a segítséget! Így már jobban néz ki, sőt nagyon szimpatikus ez a hűtő.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
ClioRS
őstag
Én Lapiar hűtőt rendeltem magamnak, holnap elvileg megjön. Pont azért válaszottam ezt, mert 80%-ban ölben vagy ágyban használom a gépem. Ha nem is a legjobb teljesítményű hűtő, de legalább valami levegőt keringet, meg nem a lábamon, takarón, vagy bármin van, hanem egy kényelmes hűtőn.
Egyébként a laptopom hűtésével nincs bajom, csak a laptoppárnák sem kerülnek kevesebbe, akkor meg már miért ne hűtsön is egy kicsit, rosszat nem tesz a gépnek
-
Darknight
csendes tag
válasz opeter87 #5075 üzenetére
Igazából a gép lemérése után bizonytalanodtam el, hogy elég nagy-e 41,5 cm a gép, de a specifikáció szerint a pad csak 40 cm széles, ráadásul a képek alapján a sarkainál még kisebb.
Félek, hogy lecsúszik róla a gép.Az U3 és U3 plus méretei már jók, de az x3- hoz képest a spec szerint jóval hangosabb, miközben a légáramlás jóval kisebb.
Éld az életet, ne túléld!
-
ventorbe
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo B590-hez szeretnék venni hűtőt, sokszor használom ölben a gépet, ezért lehetőleg ölbe vehetőre lenne szükségem, egy Cooler Master Lapair-t néztem ki, esetleg ilyen árban van jobb választás ennél?
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Új notebookot vettem és érdekelne hogy a nemrég vásárolt CMC3 "passzol-e" alá. Maga a notebook egy dell inspiron 3537. Alulról így fest a notebook.Redmi Note 7
-
bandiie
aktív tag
Üdv!
Asus K53SV-hez kéne nekem hűtőpad. Ilyen a noti alja.
Jó lenne 5 ezer alatt maradni, meg olyan kéne amit lehet is kapni. -
opeter87
senior tag
válasz trassher #5085 üzenetére
Szerintem jó, próbáld ki. Nézd meg van-e valami eredménye a hűtőnek terhelés alatt (pl. játék)
Ha a CMC3 nem elég hatékony, akkor én a Cooler Master U2 (plus)-t ajánlanám.#5084 mabandi1
Nincs jobb ár/érték arányú hűtő a CMC3-nál, még drágábban sem. A Cooler Master E1 volt (van), de az meg most majdnem dupla áron van, mint a CMC3. 1-1,5 éve 5k alatt volt az E1, na akkor best buy volt.#5086 bandiie
Az Asus gépek (így ez is) eléggé le vannak burkolva. Nekem is volt egy hasonló K50-es Asus laptopom az is hasonló volt.
Ezért ezekhez a gépekhez én sem vennék drága hűtő, mert lehet nem tudnak elég hatékonyak lenni és ekkor egy drága hűtő, csak pénzkidobás.
Én neked a Cooler Master CMC3-at ajánlanám ár/teljesítmény arányban ez a legjobb hűtő most a piacon.
Csak éppen nem nagyon lehet kapni.[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
-
bandiie
aktív tag
válasz opeter87 #5087 üzenetére
igen, visszaolvastam a kérdés előtt, láttam is hogy a cmc3 és ez E1 elég sűrűn ajánlott típusok, de ezeket nem igazán lehet most kapni.
olyan kéne amit venni is tudok.szerk: amúgy vásárlás előtt kipróbálom haveromét, hogy van-e értelme vennem egyáltalán. azt hiszem X2, X3 vagy XL van neki. ha az nem hűt eleget, akkor nem is érdemes vennem az olcsóbb kategóriából?
[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
válasz bandiie #5090 üzenetére
Igen, de mivel az Asus gépek nagyon le vannak burkolva valami (icecool nevű hűtésük van, én ilyesmire emlékszem). Nekem azzal a géppel voltak a legrosszabb hűtőpados tapasztalataim.
Azaz az akkor meglévő U3-am és X-Slim-em közül egyik sem tudta látványosan hűteni. Csak 2-7 fokokkal, erre meg elég egy bármilyen olcsó (pl. CMC3 is - már ha lehetne kapni).Szóval ha most kell venni. Akkor CM L1.
-
ClioRS
őstag
Na, megjött a Lapair. Első tapasztalatom az, hogy hangos. A laptopom lenagyobb hangereje is halkabb nála azt hiszem. Normális ez? 23dB van ráírva, fogalmam sincs, hogy ez milyen hangerőnek kellene, hogy megfeleljen.
-
Impressa
őstag
Egy kis segítség a zajszintek meghatározásához Ebben van egy kis marketing is...
Tesztet jöhet majd róla...
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
ClioRS
őstag
válasz Impressa #5097 üzenetére
Köszi!
Hát ha 40dB a hálószoba, akkor az bőven felette van.
Komolyan mondom, hogy hangos. Nem kicsit, hanem eléggé. Igaz, még nem hallottam ilyen ventit, de úgy vondolom, hogy az elég gáz, hogy a laptop játék alatti hűtészaját simán túlordítja.
Készítettem videót, van egy rettentően hangos órám, én már megszoktam, de például a barátnőm ha itt van éjjel ki kell vennem belőle az elemet, mert zavarja a kattogás. Ez hallható a háttérben, van mihez viszonyítani.Lapair: [link]
Lapair nélkül, csak a szoba: [link]Egyébként így gyors ránézésre kb 2-3 fokot jelent a CPU-nál, és olyan 3-5 fokot a GPU-nál. Játék közben csak rá-rá néztem az AIDA64-re, nagyjából ezek voltak a különbségek. Tehát maga a hűtő jó, csak a hangja érdekes. Ja, igen, és nagyon kényelmes ölben
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest