- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Mini PC
- ASUS notebook topic
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
Most készülök venni egy ilyen telót.
Kicsit hosszú a topic, beleolvasgattam, de nem találtam a választ a kérdéseimre.
Három kérdésem lenne.
A memória kártyát tudom úgy használni, hogy a számítógéppel rápakolom a zenéket, képeket, és azt a telefonnal hallgatom, nézem? Vagy a telóval kell megformázni, és csak azt értelmezi?
A Vodafone szoftver le van butítva? Gondolok itt arra, hogy pl. a S.E. k700i-nél nem lehetett mp3-at csengőhangnak beállítani.
Vagy van valami hátránya a Vodás szoftvernek?
Tényleg nagyon halk a csörgése?
Előre is köszi a válaszokat! -
atala
addikt
Ma beszéltem a Voda ügyfélszolgálattal. Azt mondták, hogy nincs lebutítva, csak egységes formára van készítve a menü.
Valaki erősítsen meg légyszi, hogy semmivel sem rosszabb egy Vodás szoftveres, mint egy gyári. -
atala
addikt
válasz Velocity #2729 üzenetére
Köszi a választ.
Nézegettem a boltban, (csak egy demo telefonon) és nekem nagyon úgy tünt, hogy amikor az öt állású navigációs gombokat használom, akkor nagyon könnyen meg lehet nyomni a mellette lévő gombokat.
Nektek nem volt ilyen gondotok a használata során?
Igazándiból a Sony Ericssonok jönnének be, és ott még a joystick jól is jön a navigációban, de nekem egy év után megadta magát (k700i). Most ezért akarom lecserélni a telót, mert elegem van a joy-os telefonokból.
Most még megpróbálom valahol összehasonlítani az én SE k700i, és ezt a telefont, hogy képminőségre milyen különbségek lesznek. Remélem van olyan minősége mint a k700i-nek. -
atala
addikt
válasz Velocity #2736 üzenetére
Amitől még tartok, hogy mennyire fogom megszokni a k700i után a Nokia menüjét.
Ja, és azt néztem pár teszben, hogy sokkal kevesebb menüpont fér rá a kijelzőre. Ez adódik a kijelző kisebb méretéből, valamint abból, hogy a Nokiánál nagyobbak a betűméretek, valamint nagy hely van a menüpontok között. A k700i-nél egy menüre rálépve 6 almenüpont látszik, ezért sokkal átláthatóbb, a Nokiánál max három.
[link]
Ezt nem lehet állítani valahogy?
Bocsi, hogy állandóan a k700i-vel hasonlítom össze, de most az van nekem, és ezt már megszoktam.
[Szerkesztve] -
atala
addikt
Köszi a kimerítő választ.
Nem tudom mi tévő legyek. Annyira kevés választék van, főleg a Vodánál.
Joystickosat nem akarok, mert az már most az idegeimre megy, kihajthatót megint nem akarok, mert az egy idő után lötyögni fog, ráadásul nem tudom átlátszó tokba tenni, és ez a melóhelyemen nem szerencsés dolog.
Marad a NOK 6230i.
Valaki használta már USB kábellel összekötve a géppel. Most a zenék átmásolgatására gondolok.
Mennyire gyors? Gondolom USB1.1, vagy kevesebb.
Mert álítólag nem szerencsés állandóan a hátlapot leszedegetni a kártya kivételéhez, mert egy idő után lötyögni fog. Bluetooth-al meg nagyon lassan pakolnák tele egy 512-es kártyát. -
atala
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Hááááááát, ha csak 256kbit/s a sebesség, az nagyon gyenge. Azt hittem, normál 1.1, vagy 2.0 sebességgel dolgozik.
Akkor nem fogom zenehallgatásra használni, arra marad a jó kis Meizu E5.
Ma voltam készülék néző körúton, de sehol nem tudtam bekapcsolt állapotban megnézni.
Viszont a navigációs gombokat tényleg csak körömmel tudom nyomogatni, amiből egyenesen következik, hogy átlátszó tokkal nem fog menni a navigálás.
Na, mindegy, azt hiszem kimerítettem a témát. Most még megnézem a 6233, vagy a 6234 típust is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest