Hirdetés

Aktív témák

  • Cs.Orsolya

    aktív tag

    válasz Foglalt név #7988 üzenetére

    Egyetemről választani nem egy biztosítás.
    Nekem volt egyetemen egy pasim, aki már gimiben is odáig volt értem, de csak pár egyetemi év alatt tett szert kellő önbizalomra ahhoz, hogy merjen szóbaállni velem. Ő mondta, hogy az egyetemista lányok java része az 5. év során teljesen megkergül, ha még nem fogtak maguknak vőlegényt. Én nagy szemekkel néztem rá, hogy ez még így van az egyetemista csajok között, hogy "csak" férjfogásra használják a továbbtanulást? Ezt erőteljesen megerősítette ő is, és a haverjai is. Ennek 8 éve már, de szerintem ez még inkább igaz a mai lányokra.
    összeszedni egy értelmiségi pasit, és megtalálni életem párját benne, ez olyan erőkkel működik, hogy már szinte 16-18 évesen elkezdenek erre hajtani. ráadásul tisztára "divat" is lett. A klienseim között van prá egyetemista lány, és azzal küszködnek, hogy most a megtalált pasi, avgy karrier, vagy az álmok, vagy hogy ő-e a megfelelő, vagy mi lesz, és hogyan tovább. Mert a Ilma, Julcsi, Marcsa, meg a fene sem tudja... És akkor gyakran kiderül, hogy a srácok kalandvágya azért jóval erőteljesebb, mint alányoké, és nem igazán lehet rájuk alapozni, csak hát nehéz ugyi elengedni a másikat, a kényelmes, meleg játékmackót, akit le lehetett venni bármikor a polcról, amikor nem mentünk haza még a saját szobánkba.
    Szerény megítélésem szerint a kamaszlány után a legveszélyesebb állatfaj az egyetemista/főiskolás lány...

    S már az sem igazán működik velük, hogy majd az idősebb, tapasztaltabb pasas kineveli őket magának, és majd megfelelő asszonyt kerekít belőle. Túl önérzetesek, túl makacsok, túl önfejűek, érzelmileg kamaszok maradtak, agyilag meg túlterheltek, és fogalmuk sincsen - tapasztalat híján -, hogy kik ők, és mit akarnak maguktól és az életüktől...

    Jobb ésszel, Uraim, mint ész nélkül!

    "Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

Aktív témák