Hirdetés

Aktív témák

  • Stalker-2572

    addikt

    válasz Stalker-2572 #48802 üzenetére

    Utoljára még leírom:

    a szerelem egy ugyanolyan idegi / hormonális folyamat, mint bármilyen más testi működés, nincs benne az ég világon semmi misztikum. És, ahogy mondtam: az ingerek indítják be és az egész fejben dől el.

    Ha én úgy fogom fel a szerelmet, mint egy olyan természeti erőt, ami arra hivatott, hogy összekapcsolja a párokat és ne hagyják el egymást (párzás idején) akkor én akkor leszek szerelmes, ha azt érzem, hogy egy nő tökéletesen megfelel az én (tudatos és tudatalatti) utódnemzési sémámnak és ezt a gyakorlatban is tapasztalom vele, hogy milyen jó.

    Ha valaki úgy fogja fel, hogy a szerelem egy miszitikus dolog és csakúgy "jön" akkor tényleg beleeshet olyan lányokba, akiknek mondjuk szép szeme van, szexi a járásuk, kellemes az illatuk stb.

    Gyakorlatias szempontokat figyelembe véve mi a jobb? Szörnyen kívánni valamit, amid nincs (kiszemelt szép lány) és utána jönni sírni ide a topikba ( ;] ) vagy addig ismerkedni jó természetű / gondolkodású nőkkel, akik közt van olyan, akitől az ágyban is megőrülsz és szerelmes leszel? :U Na? :U

    :W :W :DDD

    All Black...

Aktív témák