Hirdetés

Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz orbano #42010 üzenetére

    Igen, így van a gyerek körül forog minden, a szülőknek meg nem marad idejük egymásra. Ezért sem kéne gyerek, mert csak egy újabb gyenge pont.
    Eddig amúgy ez a leghosszabb kapcsom, előtte csak egy féléves volt, ami nálam még hosszúnak mondható:D
    Igazság szerint sosem tőlem függött, max annyiban hogy erőteljesen válogatok. Ha valaki nem úgy gondolkodik a világról mint én, akkor egyszerűen nem érdekel. Nem tehetek róla, ez van. Nem sok nő gondolkodik tovább a szürke hétköznapoknál. Szerintem.
    Így én nagyon nehezen találok párt magamnak.

    A mostanitól is szinte mindent megkaptam eddig ami kell. És biztos vagyok abban, hogy akár több évembe kerülne, míg találnék még egy ilyen klassz csajt. Aztán lehet csak azért gondolom így, mert elképesztő mód szerelmes vagyok. Meg az is, hogy több egyéjszakásom volt már, és attól még magányosabbnak érzem magam. Nekem egy stabil kapcsolat kell, ahol úgymond egymást fejlesztük és közösen haladunk előre.

    Ha nincs rendben valami a kapcsolatommal, akkor semmi másra nem tudok koncentrálni. Ezt most egy példával is tudnám szemléltetni:

    Vegyük úgy, hogy a Nap a barátnőm, és én vagyok a Föld, amin élet van. Ha a Nap nem működik megfelelően, akkor az élet is elég nehézkes a Földön. Ha azonban minden oké a Nappal, akkor a Földön is minden oké, és ugyanúgy pörög tovább az élet, abban a tudatban, hogy a Nappal minden rendben van.

    Hozzátenném, én nem a barátnőmért élek, csak ha van mire mentőövként gondolni, akkor a gondokat is simábban oldom meg. Így viszont hogy azt sem tudom mi van, nyugtatózok és nem megy a szokásos napi életvitel, a probléma széthasítja egy szablyával minden gondolatomat. Lehet el kéne mennem pszchiológushoz.

    Továbbá az egyedüllét a sikertelenség egyik formája is, abszolút társas ember vagyok, ha lenne rá lehetőségünk már rég együtt élnénk. Így egy kicsit (nagyon) úgy érzem, hogy nem feleltem meg, valamit elszúrtam még úgy is hogy mondta hogy nem az én hibám.

    Pedig nem csalódott bennem sokszor, így arra hivatkozni hogy más jobb, értelmetlen.

    Még mindig nem tudom mit és hogy, csak várok és közben emészt a dolog, hogy hú, most mi lesz.

    Még egy csomó dolgot el kéne mondanom csak most nincs időm, később még jövök.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Aktív témák