Hirdetés

Aktív témák

  • tibi666

    senior tag

    tibike egy új apartmanba költözött, ahol van wifi, ezért most írok egy pár sort.
    vasárnap délután találkoztunk a csapattal székesfehérváron, majd innen indultunk hétfő hajnalban le montenegróba.

    régi baráti társasággal, összesen 10-en.
    köztük van a legjobb barátom, aki történetesen csaj, és kisgyerekkorunk óta ismerjük egymást. csak éppen pécsen él, ami hozzám nincs közel, évközben nagyon ritkán tudunk találkozni, csak telefonon tartjuk a kapcsolatot.

    szóval jó hosszú utazás után megérkeztünk, szállást is találtunk. és elmentünk kajálni egy étterembe. igazából minden este ezt csináljuk, lényegtelen. de mi a barátnőmmel minden este szakadtunk a társaságtól és ketten szórakoztunk tovább. rengeteg dolgot meg kell beszélnünk, stb.

    a többiek már kezdtek is csipkelődni péntek reggel, hogy vajon megint miért hajnali háromkor mentünk vissza az apartmanba. ettől függetlenül péntek este is szakadtunk. beültünk a kedvenc helyünkre, és úgy 2 körül indultunk vissza, de úgy döntöttünk, hogy kimegyünk még kicsit a kikötőbe. kimentünk, leültünk a mólóra és nem egészen 5 perc után azon vettem észre magam, hogy a legjobb barátom (aki mint írtam, csaj, ráadásul igen szép és csinos) karjaiban vagyok és őrülten csókolózunk.

    tovább nem jutottunk, de ez egy kellemes fél óra volt. neki ugyanis van egy kapcsolata, egy éve tart már, de a évi közös nyaralásra maximum a baráti körön belül házasodottakat, vagy kapcsolatban élőket hozhatják az emberek, ez nem a vadidegenekkel való turbékolásról szól. erről akkor nem beszéltünk, hanem hazaindultunk, de azt mondta, hogy nagyon szép emlékekkel fekszik most le aludni.

    reggel már kicsit más volt a dolog, kicsit távolságtartóbb volt, aztán kiugrasztottam a nyulat a bokorból, bántotta, hogy úgymond szemét volt a pasijával. nagy mi lenne ha-ba nem kezdtünk, mert az ország két ellentétes végén élünk. én mondjuk biztos vagyok benne, hogyha nem ez lenne, akkor már a feleségem lenne.

    egyelőre most úgy vagyunk, mint a csók előtt. augusztus végén megyünk madonna koncertre együtt, és valószínűleg jön még a nyár végi kirándulásra is, ahová más csapattal megyek.

    egy dologra mindenesetre nagyon jó volt ez a csók. visszatért az önbizalmam, hogy engem nem csak a pénzemért szerethetnek a csajok. ő ugyanis konrétan leszarja, jól menő jogász, semmi szüksége nincs az én pénzemre. gyerekkorunk óta ismerjük egymást, nem pedig abból az időből, amikor már mindketten hülyére kerestük magunkat.

    meg arra, hogy megnyugodjak. nem érdekel a munka (bár jelenleg is egy a tőzsde, és az emberi elme közötti kapcsolatról szóló könyvet olvasok), és leálltam a töménytelen piálásról. ma még nem ittam egy korty alkoholt sem.

    megyek lassan, mert nagyon hívogató a kék tenger itt előttem, a napon 42 fok van, muszáj vagyok lehűteni a testemet.

Aktív témák