Hirdetés

Aktív témák

  • Thusor

    őstag

    válasz bandus #24910 üzenetére

    Hát jelenleg most ott tartok, hogy a mai durcijával, ami egyébként teljesen alaptalan volt...mert kiforgatta a szavaimat, annyira megbántott, mert azt mondta, hogy mivel szeretném Őt látni akkor küld majd egy fotót, ami felér azza mintha találkoznánk és átölelném.

    Annyira megbántott hogy rácsaptam az MSN-t, szerintem nálam jelenleg itt szakadt el a cérna...se telefon, se MSN, se SMS-t nem fogok neki küldeni, majd ha felfogta hogy mennyire megbántott és abbahagyja a szavaim kiforgatását, és az álandó durcizást akkor majd felkeres ha akar ha meg nem akkor felfogtam hogy nem túlzottan szeret. Én hiába szeretem, ha mindig minden szavamban keresi a kiforgatni valókat és bedurcizik aztán tőlem várja a bocsánatkérést. Szóval most itt tartok.

    Azért remélem, hogy hamar túljutunk ezen mert nagyon hiányozna ha nem lenne az életemben, bármennyire makacs és lobbanékony, durcis természete van nagyon szeretem.

    AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

Aktív témák