Hirdetés

Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz Lirion #18962 üzenetére

    Nem szartam le, haverkodtunk, eljártunk bulizni, msneltünk, flörtölgettünk. Ráadásul nem jöttem be neki alapból, fel kellett hívnom magamra a figyelmet (egy gyönyörű Method-os tanulmányeset volt :) ). De mindez úgy alakult ki, hogy nem tettem egyértelmű lépéseket felé. Csak haverkodtam, és hozta a helyzet. És igen, az első perctől kezdve úgy voltam vele, hogy váhh, megdugnám. De tisztában voltam vele milyen csaj, milyen társaság, plusz voltak ott más lányok is.
    Fél évet várni? Nem vártam rá, volt addig nekem más elfoglaltságom. Ráadásul nem kell feltétlenül ennyit várni nyilván, a lényeg azon van, hogy nem kell elsietni, nem kell betámadni. Teljesen más szitu, ha valakivel tartosan egy légtérben vagy, mint ha megismerkedsz vele egy házibuliban, vagy egy kiránduláson. Nyilván akkor lépni kell, de nincs is rizikó, ha buktad, mert nem találkoztok túl sokat. Egy szűkebb társaságban ügyelni kell arra, hogy ne csinálj madarat magadból. De ha másra nem, arra jó ez a hozzáállás, hogy nem tűnsz majd nyomulós, kanos hülyegyereknek (ez nem volt célzás senkinek sem).
    Egyébként egy volt kolleginámmal is így jöttem össze. Fél évig csak haverkodtunk, és amikor eljöttem a melóhejről, pár hónapra rá összejöttünk, miután msnen összemelegedtünk. Na pedig ő aztán olyan volt, hogy az első nap, mikor bejött az irodába, egész nap kangörcsöm volt, még mikor hazamentem akkor is csak róla tudtam mindenkinek beszélni :D Ennek ellenére nem akartam felszedni, volt pasija, együtt éltek. Jól elvoltunk, ő is a pasiügyeivel, én is a nőügyeimmel, aztán egyszer csak...

    A vér nem válik VAZZE!™

Aktív témák