Hirdetés

Aktív témák

  • Cs.Orsolya

    aktív tag

    válasz frame>24 #13936 üzenetére

    Jelentem, velem nincs baj! :P
    Meg a pasikkal is mindig baj van. :U (Itt vagy nemes példaként éppen most Te. ;) )

    No, ilyenkor meg kell írni a kishölgynek, hogy előbb olvassa el alaposan, aztán kérdezzen, vagy vernyogjon, mert azt csak a nyűgös macskák szoktak, nem értelmes kishölgyek.
    Aztán azt is meg kell neki írni, hogy esetleg, ha odafigyelt volna a szavaidra, nem csak elbűvölő férfiasságodra, akkor esetleg emlékezne arra is, hogy mit is mondtál ezzel kapcsolatban konkrétan. Te vagy a pasi, a Te dolgod, hogy egy ilyen helyzeten fordíts egyet a javadra, és hangsúlyozd benne viccesen, és ellenállhatatlanul vonzó és rendes személyed elbűvölőségét olyan formában, amiért nem lejhet rád haragudni, vagy leseggfejezni. Ezen a téren Foglalt Névtől nyugodtan tanulhatsz. Ő hihetetlenül műveli ezt, olyan hatással, hogy nem tudod eldönteni, lefejeld-e inkább, vagy megölelgesd. És mivel nagyobb a legtöbbeknél, főleg a feje, így marad az ölelgetés. Remélem, értesz! ;) :DDD

    Elmo: Akkor ez a matekos dolog most felhívás volt keringőre? Vigyázz, mert holnap beállítok Hozzád, aztán lesheted a konvergációs egyenleteidet!

    Kukac: Bővíteni kellene végre a vicces gyűjteményes készletedet, mert lassan kezdesz kimerülni a jó poénokból... :P

    "Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

Aktív témák