- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirjak
aktív tag
Sziasztok!
HELP FOR ME !
Vettem egy új premium packoot hozzá 2db controllert 2db "nuncsakut" és két db remote plust na meg pár játékot kezdésnek (Külfölldön).
1. kérdés : melyik hdmi csatlakozóba érdemes bedugnom a cuccot ( a tv is új és van rajta 4 is )
Tudnátok nekem linkelni olyan videót vagy magyar nyelvű leírást ahol be tudnék állítani mindent ?
Pl gondot okoz hogy nem érzékeli a remote okat de a "nuncsakut" és a controllert se viszont a kézbevehető részéről meg kommunikál.
Ezen kívül aktiválnom kellene 2 játékkódot is a nintendo oldalán ami szintén nem sikerült stb stb stb. szóval help pls !Köszi
KirjakA tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
kirjak
aktív tag
válasz adalbert1 #8064 üzenetére
Hello!
Svájcban vettem a tv-t és a játékokat is meg a gépet is. Az első egy online letölthető játék lenne de egyelőre még gondot okoz az hogy szeretném német helyett angolra állítani a mindent.....
Valami ID-ről beszél amit hiányol.A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
kirjak
aktív tag
Folyton ezzel a nintendo network ID izével basztat.
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
kirjak
aktív tag
Asassins cread 4
Darksiders II
NFS Most wanted
Sonic lost world
Rayman legends
ezeket vettem meg hozzá, plusz sikerült a matio Cart 8 letöltéséig elszenvednem magamat valahogy végre (csináltam nintendo oldalán egy accountot és sikerült érvényesítenem a géphez kapott pin kódot)A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
kirjak
aktív tag
válasz Dr.F.E.R.I. #8070 üzenetére
Így van ezzel is bajlódtam már egy ideje, amint lesz időm nekiugrok és megnézem, köszi előre is !
-
kirjak
aktív tag
-
kirjak
aktív tag
válasz Dr.F.E.R.I. #8146 üzenetére
Ok akkor újra kezdem. Elfelejtettem odaírni hogy amint azt az utolsó 3 képen is látható, nem a szoftverfrissítéssel van gond. Az említett probléma ugyanúgy fenn áll az első képsorozat szerint.
[ Szerkesztve ]
-
kirjak
aktív tag
válasz Gigicuci #8152 üzenetére
Igen ez segített.
Annyit kellet csak tennem hogy a régiót meg kellett változtatnom és máris minden működött!!! Köszönöm szépen!
Most új gondom van A mario kart 8 ban a megszerzett csillagokkal nem tudom hogy mit lehet vagy kell kezdeni. Aki esetleg tud segíteni az írja meg kérem.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest