Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Norb79 #14314 üzenetére

    Van komoly tabletem, android, de a lényeg a Nintendo környezet lenne. Van XO is otthon, de szerintem még kicsik hozzá (9 és 7 évesek). Illetve a gondom az XO-val, hogy én jól szórakozom, de nekik nem tetszenek a gyerekeknek szánt programok, többféle okból, de nem köti le őket, a kicsit komolyabb játékok, beleértve az autóversenyeket is, meg agressziót váltanak ki belőlük, mert nem sikerül, nehéz, nem értik, valamiért frusztrálja őket. Na az volt az a pillanat, amikor letiltottam őket az XO-ról, de cserébe megígértem, hogy lesz Switch. A Wii-n még most is gyönyörűen eljátszanak, akár tolja a család a party-t és mindenki jól szórakozik. Nem vagyok az a szülő, aki letiltja a gyerekét a játékokról, de arra figyelek, hogy legyen egyensúly a sport+tanulás között, illetve figyelem, hogy nem frusztrálja-e őket a játék és ha igen, akkor közbelépek.
    Na most a Wii-n néhány program volt csak, ami nem jött be nekik, de a többséget szeretik. Ezért akarok switchet venni, mert a Nintendo játékok ennyi idős gyerekeknek a legjobbak. Nem lesznek tőlük agresszívek, hanem nagyon élvezik és szórakoznak. 5 év múlva lehet, hogy már más lesz a helyzet, de az messze van.
    A mobilitás nálam nem a legfontosabb szempont, de előny természetesen. A legjobb persze az lenne, ha az egyéb médiafunkciókat is tudná, mert mégiscsak egy 7 colos képernyő és tablet szerűség. Ha kocsival megyek nem probléma bedobni a tabletet is, hogy ne kelljen egérmozin nézni filmeket a telefonon, de hátizsákos, vonatos kirándulásokhoz már jó lenne, ha elég lenne a switchet vinni magában. Itt nem arról van szó, hogy folyamatosan játszanak majd, hanem a szokásos történet a gyerekeknél, hogy fizikailag nem bírnak elfáradni, de valahogy kell nekik egy fél egy óra csendes pihenő, akkor szépen leülnek és megnéznek egy filmet vagy tolják a switchel.
    A YT remélem komoly rá, mert azon szeretnek rajzfilmeket nézni. Ez egy piros pont, ha lenne rá még egy normális film lejátszó, ami a feliratot is tudná (magamra is gondolva), akkor annyi nekem már elég is lenne. A böngésző és egyéb média funkciók meg jó lenne ha lenne, de azok nélkül meglennék.
    Elég drága cucc ez a switch, átgondoltam többször is, hogy megvegyem-e, főleg a média fogyasztás hiánya miatt, de úgy döntöttem, hogy megéri, főleg a Nintendo játékok miatt, amiket kisebb gyerekek is jól fogadják.

Új hozzászólás Aktív témák