Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    válasz Adam_Shepard #13967 üzenetére

    Majd egyszer biztosan jövök, de a Switchen szigorúan úgy játszok, hogy csak akkor kezdek bele/veszek új játékot (a nagy akción kívül), ha végig vittem az aktuálisat. Jelenleg éppen a Zelda első Divine Beastjét nyomtam le, szóval még később fogok a DS-be kezdeni.

    Egyébként három hét után azt kell hogy mondjam, hogy nem bántam meg a gép beszerzését. A Zelda miatt előbb utóbb mindenképp a kezeim közé akadt volna egy, de végül az adta meg a végső lökést, hogy barátnőm Mario Kartozni szeretett volna. Az a játék fixen meg is maradt, gyakorlatilag nincs olyan nap, hogy ne vennénk elő pár verseny erejéig. Mellette a Zelda most a fix pont, de van még egy két játék, amivel erősen szemezek. Viszont tényleg hiányolom a ritmus játékokat, már csak azért is, mert elég lenne egy fröccsentett műanyag keret a GH-hoz, amibe bele lehet pattintani a joyconokat, és rögtön lenne egy gitárunk, nem úgy, mint a többi platformon, ahol az egy extra kontroller. Tudom, hogy tíz évvel ezelőtt volt nagy divat az ilyesmi, de nem bánnám, ha ide is kijönne.

    Multiplayer játékban van valami különösen ajánlott? A Fortnite-tal most barátkozok, egész jól megy, de ha jól láttam, csak a Splatoon 2 az, ami klasszikusabb vonalat (TDM) képvisel?

    “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák