Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
VectorworksH
tag
Tudja valaki esetleg hogy lehet nálunk kapni NFL ruházatot? nevezetesen kesztyűre gondolok.....
Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato! behance.net/vectorworkshun
-
rlazol
veterán
válasz VectorworksH #3501 üzenetére
kesztyűre??? Má mé pont kesztyűre? Szerintem az a legkevésbé feltűnő, legkevésbé kiemelt része a ruházatuknak. Kiváncsi vagyok, miért épp a kesztyű fogott meg?
Nem is tudom, h egyáltalán rajta van-e a csapatembléma... egyébként biztos lehet rendelni ha fontos.
[Szerkesztve]Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
tiv61us
őstag
hat ez nekem is fura volt, lehet a fiatalember bekevert az MLB-vel, nert itt aztan nincs egyenkesztyu, neha huz fel 1-2 spieler, ha esik, vagy hideg van, de ugy altalaban..
.ami innen meno az a mez es persze a sisak
esetleg a labda
na mind1, oh MLB-rol jut eszembe kezdodik a divizio donto 8-kor, Tigers, -Oakland
kapcsolom is
kozben mar megy a Philadelphia -Rangers hokimeccs is
csakhogy het kozben se unatkozzunk"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
petey
tag
Én csak belenéztem a Ravens-Broncos-ba. Plummer még mindig egy rettenet nekem....
Kovács Sanca és Ricsi pedig monnyon le....azt a sok baromságot amit néha össze bírnak hozni. eh
Ne feledkezzünk meg az Atlantáról sem, tomika örömére
BÁr, én még mindig azt mondom hogy passzjáték nélkül nem lehet meccseket nyerni,odaérhetnek valahova, de SB-be semmiképp.
Rams talán beslisszolhat PO-ba, Cowboys nem. Bledsoe-t nem tudja megvédeni az Oline,a secondary nincs
Chicago legkeményebb meccse a Pats és Giants idén. Sztem jók a Hollok.Mutatnak egy kis életet végre
Én azt mondom a Frisco idén 8-8 lesz. -
mahatma
aktív tag
nagyon gyengusz meccs volt ez tegnap, nem is a kevés pont miatt, hanem tényleg a támadójáték gyérsége miatt (mondjuk ez köszönhető az időjárásnak is). annyira egysíkú volt a futás, a passz meg ebben a nyálkás időben elég kockázatos volt. nem hittem volna, hogy ez a Broncos, egy ilyen Plummerrel, behúzza ezt a meccset. Na mindegy, azért öröm látni focit a tv-ben, bármi legyen is az
én az esélylatolgatásokba nem mennék bele, egy sérülés tényleg sok mindent eldönthet, de alapvetően egyetértek az előttem szólokkal. Én a NO-t kicsit hype-nak tartom, Atlanta pedig sötét ló.Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
rlazol
veterán
Én szeretem a Sanya-Ricsi párost, ahogy elhülyülnek, Sanyi jól elemez.
mahatma - időjárás??? Mi lesz itt január közepén -20 fokban a Gilette stadiumban vagy a Medvéknél ordító havas orkánban? Ki se jönnek játszani? Az időjárásra az NFL-ben nem foghatsz semmit. Sótlan és gyenge volt mindkét támadóegység, és a védelmek se voltak túl jók, az ellenfél hibáiból éltek, alig láttunk pl sacket. A magam részéről mindkét csapatot leírtam. tiv-nek igaza van. Eljuthatnak a PO-ba, de ott az első meccsen kiesnek.
petey - hatalmas bajban lehet a Frisco, ha már Te se jósolsz plusszos szezont...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
petey
tag
viccelsz? amikor azt kiabálja hogy challenge-elje meg a sárga zászlót? MEGALOL! b+ ezenkívül cover 2 és 2ős emberfogás sem tiszta neki....lehet h már igen
Ha ha ha. mit vársz a tavalyi 4-12 meg a tavalyelőtti 2-14 után, sőt még egy 7-9/6-10 is elmenne....de jövőre nincs kifogás -
petey
tag
válasz VectorworksH #3507 üzenetére
milyen kesztyűre gondolsz? sztem csapatkesztyú nincs
-
rlazol
veterán
válasz VectorworksH #3507 üzenetére
VectorworksH értem. Kérdezősködj a wolfes honlapján. Valóban meleg kasztyűt amúgy a Mountex/Tengerszem és hasonló túraboltokban is találsz.
petey - lehet h mondanak butaságokat, de én szeretem hallgatni őket. egyéni szocprobléma.
amúgy a sárga zászló vs vörös zászlóról már vitáztunk egy sort a tavalyi NE-Denver kapcsán, és azóta is láttunk néhány példát, amikor sárgára dobták a pirosat. Nem fogok utána nézni és a szabályt kikeresni, de bizonyos sárgákat biztosan újra lehet nézetni. Pl. egy Pass Interference esetét. Múlt héten az off. chall. volt egy gyanús pass int. amiből következik h edzői is lehet - szerintem.
ami 49ers-t illeti, nem mondanék én semmit, még sajnálnám is, ha nem azt hallgattuk volna tőled a nyáron, h 5-0s kezdés meg h sokkolni fogja a frisco a ligát...
[Szerkesztve]Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz VectorworksH #3511 üzenetére
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
petey
tag
D/O Pass interf., offside, false start-ot NEM_LEHET_CHALLENGELNI! capische? na ezt nem vágják bent a stúdióban...ez húz fel....
Igen, bizonyos eseteket újra lehet nézetni, de nem mindent!
mi volt a NE-Denveren?
9ers:én 5-0ás kezdést nem mondtam, olyat se hogy sokkolni fogunk...csak azt mondtam hogy meglepetés lehet.....és lesz is. de már megszoktam hogy mindenki fikázza őket. fel se veszem -
rlazol
veterán
NE-Denver (tavalyi rájátszás)-ben volt egy igen érdekes Def. Pass. Interf. az end-zoneban, ami a New Englandnek vagy 50 yardjába és egy TDbe került, amit nem challengelt meg BB, nem értettük miért. Te akkor is azt mondtad, h mert nem lehet, mi ezt akkor is kétkedéssel fogadtuk. Ha lesz egy kis idő, előkeresem a múlt heti meccsek logját, biztosan emlékészem rá, de lehet h tévedek és volt egy off review egy Pass Int-re. Persze ha Te belinleked a vonatkozó szabályt az is meggyőző érv.
ami a másik témát illeti:
#2893 - petey: ''Hát elnézve a videokat a Training campből, azt mondom sokkolni fogjuk az NFL-t idén!''...
#2823 - petey: győzelem az Arizona a St Luis és Philadelphia ellen... stb...
hidd el, senki se fikázza a frisco-t. Csak reálisan nézzük, ahogy a NE-t se magasztalja most senki, mert gyengébbek a vártnál. Te viszont rózsaszín szemüvegen át nézed őket, ezért érezheted, h fikázzák, amikor a Liga utolsó negyedébe rangsorolják.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
petey
tag
Asszem emlékszem rá. Nagy play volt, de tényleg nem lehet megcselendzselni talán azért nézték vissza mert a 2 minute warningon belül vol, akkor meg ugye nem lehet semmit, mert visszanéznek mindent.
Öcccsém, te tényleg visszakerested! De mindegy, nem úgy értettem hogy szénné verünk mindenkit, hanem merthogy igenis ide kell most figyelni erre a csapatra, nem szabad átnézni rajtuk. Nem csak a Friscot nem szereti a média, hanem pl a Washingtont sem veszik a szájukra túl pozitívan...ez nem rózsaszín szemüveg kérdés. Tudom hogy nem vagyunk világverők, de más a mentalitás mint volt, jó példa erre a Philly meccs, 21-3-al mentek félidőre és mindig visszajöttek szorosra. az más kérdés hogy elvettek a jv-k simán 14 pontot tőlünk. Ezt a Liga is megerősítette, amikor Nolan elküldte nekik a vitás ítéleteket(pl 60yd pass a philly 10-ig, fumble return az end zoneból ami NEM volt fumble, csak hogy párat említsek)..erről ennyit. szóval Philly 24-SF 31.
Arizonában 7 pont különbség volt, de sajnos ott is adtunk nekik 2 labdát amit behúztak.
Szóval ilyenek, hogy látom hogy akarnak..nekem ez is rengeteget jelent, egy olyan franchise-nál amit tényleg alapról kell felhozni. Rams, az az egy vereségük kitől van....hm hm.
a 2823 pedig tipp volt, nem 100%os jóslat szezon előtt. de semmi baj, nincs harag, Tom Brady jó csóka, csípem
Most pl jön a Chargers. Kemény falat, oda kell tenni magát mindenkinek, LT-t meg kell állítani, ahogy tettük Stevie Jacksonnal, Lamont Jordannal és a Kansassal(bár ott nem tudom mi történt, rövidzárlat)
na ennyi. -
tomika
aktív tag
válasz VectorworksH #3513 üzenetére
Itt a helyed!
[link] -
Zoty4
őstag
Na, én is írok tippeket, de fogadásszerűen
Ravens line
Cincinati -6,5
Texans +13,5
Seattle line -
mahatma
aktív tag
a heti melléfogásaim:
Buffalo at Detroit 31-14
Carolina at Baltimore 21-24
Cincinnati at Tampa Bay 28-14
Houston at Dallas 7-27
N.Y. Giants at Atlanta 14-28
Philadelphia at New Orleans 24-21
Seattle at St. Louis 10-14
Tennessee at Washington 24-17
Kansas City at Pittsburgh 17-21
Miami at N.Y. Jets 7-17
San Diego at San Francisco 24-10
Oakland at Denver 9-24
Engram és SA nélkül a Seattle...Dolphins vs. Jets, két gödörben lévő alakulat...egy kis állami derbi Dallasban, igazság szerint alázni fogjuk Jockey-ékat, csak nem mertem számokkal leírni, még kinevetnétek nagy rangadók, Eagles-Saints, Panthers-Ravens, Giants-Falcons, ezeket megtippelni lehetetlen. Jó meccsek legyenek, parádés támadásokkal, ez a lényeg.Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
petey
tag
válasz mahatma #3519 üzenetére
Buffalo at Detroit
Carolina at Baltimore
Cincinnati at Tampa Bay
Houston at Dallas
N.Y. Giants at Atlanta
Philadelphia at New Orleans
Seattle at St. Louis
Tennessee at Washington
Kansas City at Pittsburgh
Miami at N.Y.
San Diego at San Francisco
Oakland at Denver
Én pontokat nem írok. nincs értelme elleben vastag betűs nyer. -
tomika
aktív tag
Szintén pontok nélkül:
Buffalo at Detroit
Carolina at Baltimore
Cincinnati at Tampa Bay
Houston at Dallas
N.Y. Giants at Atlanta
Seattle at St. Louis
Tennessee at Washington
Miami at N.Y. Jets
Oakland at Denver
Jövőre majd csinálhatnánk egy PH!-s tippelőversenyt is!
Ja, és van még egy meccs:
Chicago at Arizona
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zoty4
őstag
Kezdtek meggyőzni a washingtonról is, bár nekem csalódás amit művelne az idén, azt hittem sima PO-sok , erre................nc
-
tiv61us
őstag
akkor en is tippelek
detroit - 5 gyufa utan otthon, hatha nyernek vegre
baltimore - de szoros lesz asszem
Tampa -nem kell magyaraznom asszem, a remenhal meg utoljara, hatha feltamadunk vegre
dallas - jobbak is, otthon is jatszanak....
atlanta - kicsivel jobbnak tunnek
New Orleans - nem tudom miert
St.louis - csak a hazai palya miatt, amugy egyformak
Tennessee - csak megerzes, a apapirforma a Washington mellett van
Steelers - mert most mar jonnek fel
Miami - ok mindig nehezen lendulnek bele, de mar ideje elkezdeni
San Diego - jobbak
Denver - benak, de Oakland meg benabb
Chicago - csak"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
petey
tag
válasz tiv61us #3525 üzenetére
ROFL @ Chargers
http://www.realfootball365.com
Quote:After annihilating their first two opponents by a combined score of 67-7, several members of the media claimed that the San Diego Chargers were the best team in the league. Through four games their record stands at 3-1, but are they really an elite team as the ''experts'' claim or just a paper tiger waiting to be exposed?
It's easy for people to look them and say they're the among the league's best. After all, they possess the top-ranked defense (allowing a paltry 204.5 total yards per game) and they have two of the best players in all of football (LaDainian Tomlinson and Antonio Gates) lining up for them every single play. But are they really as good as people think, or is the Kansas State Paradigm in full effect?
Let me explain. Back in the late '90s, the Kansas State football team would load up its schedule with patsies and absolutely destroy them before conference play. The fact that the Wildcats' first four games were against juggernauts such as Northern Iowa, UTEP, Idaho and Utah State was overlooked by many casual fans, and people tended to rate them higher than they deserved.
You see, when a team beats up on weaker squads the first few games of a season, people eventually start taking it entirely too seriously and judge on stats rather than the quality of opponents. San Diego has done just that. Its three victories have come at the expense of the Oakland Raiders , the Tennessee Titans and the Pittsburgh Steelers . These three teams are a combined 1-12.
Meanwhile, in the one game they played against a team with a winning record, the Chargers were defeated 16-13 at the hands of the Baltimore Ravens . Furthermore, as the season goes on, it's becoming more and more obvious that the Chargers are not as good as some people thought. -
rlazol
veterán
most én is pont nélkül...
Buffalo at Detroit
Carolina at Baltimore
Cincinnati at Tampa Bay
Houston at Dallas
N.Y. Giants at Atlanta
Seattle at St. Louis
Tennessee at Washington
Miami at N.Y. Jets
Oakland at Denver
Jövőre majd csinálhatnánk egy PH!-s tippelőversenyt is!
Ja, és van még egy meccs:
Chicago at Arizona
petey - hamarosan válaszolok a múltkori postodra, de most kivagyok... amúgy a cikk a charyersről nagyon jó, találó
-
mahatma
aktív tag
A Dallas 1 yardosáról csak egy FG-re tellett nem baj, Carr jól kezdett, és a futás is még müködik, hajrá Texans
[Szerkesztve]Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
VectorworksH
tag
Mi a véleményetek a mai meccsről?
Én szívem szerint a Kansas-nak szurkolok, habár : SeaHawks Forza!Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato! behance.net/vectorworkshun
-
mahatma
aktív tag
válasz VectorworksH #3529 üzenetére
Hát úgy tűnik a Seahawks nagy nehezen, de behúzza ezt a meccset, ha megvan legalább egy FG, már behozhatatlan az előny ennyivel a vége előtt.
PIT-KC, hát nem is tudom, BB még nem dobott TD-t, ha ma nem, akkor már kezdődhet is a nyári szünet nekik, úgyhogy a PIT hozza ezt a meccset.
Bazzeg, h szétestünk a 2. félidőre, már a csere QB vezeti a Dallast...
na, mire leírtam, a Seahawks elhagyta a lasztit a Rams gólvonalán, még bármi lehet így viszont
jóóóóvan, nálunk is a csereirányító van fönt, remek kis garbage-time van Dallasban
[Szerkesztve]Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
válasz VectorworksH #3531 üzenetére
na ja, már vezet a Rams...brutál szoros végjátékok vannak, csak Dallasban van nyugalom. Iszonyat izgalmas a végjáték
FG távolságra a Seattle...17 mp van hátra....49 yardos kisérlet vagy még beljebb hozzák.
erre bekapnak egy Illegal formation 5 yardos büntetést
-
mahatma
aktív tag
válasz VectorworksH #3533 üzenetére
pfff, berúgta az 54 yardos FG-t Josh Brown, 30-28
tivnek lesz egy jó napja, úgy tűnik a Tampa megszerzi az első győzelmét, fél perccel a vége előtt kell vezetni
-
Zoty4
őstag
Tivi grat a tampához, kár hogy 50 €-m bánta
-
tiv61us
őstag
en mondtam, hogy feltamadunk
most ertem haza
egesz jol eltalaltam a meglepeteseket
ost a steelers meccs megy, nagyon simanak nez ki
en nem is tudom miert tippelt szinte mindenki a Knasa Cityre
nem rosz ez a steelers, Big benek is ido kellet, baleset, mutet, most mar alakul
meg mi is megidndulunk felfele\\ GO BUcs"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
-
tiv61us
őstag
bizony az
30-0 felidoben...
olvastam itt eselylatolgatasokat, es tessek ma kikapott a Baltimore,, mar maodszor, a Cincinnatti tok vartalanul
es maris osszetorlodott az elmezony
a 3 kozul meg barki odaerhet elso helyre, wild cardra, de nalam a pitsburgh a befuto
de wild card tuti, foleg ha igy jatszanak , mint ma"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
törölt tag
na végre idén is láttam egy jó steelers meccset
az ellen behozta az újonc csere irányítot szegény dobott rögtön 2 is-t
go steelers -
tomika
aktív tag
Az Atlanta megmutatta mire jó... semmire!
Vick 53.6os passer rating! vicc az egész
Ennyire egyoldalú offense-zel nem lehet játszani...
Mehetnek a bányába dolgozni!!!
tiv61us: Grat, nem gondoltam volna, hogy a Bengalst megveritek!!!
T.O.: laza 3 TD egy meccs alatt...
[Szerkesztve] -
petey
tag
mi jól kikaptunk a Chargers ellen, dehát várható volt. A Védelmünk egy vicc régóta. Asszem a 2007es drafton csak a D-re gyúrunk. Pass rush nuku, pass protection detto.
Asszem ha játszanánk egy gimis meccset akkor a QB-jük simán Hall of Famer lenne ellenünk DE!!! az Offensünk egyre jobb. 19 pontot senki nem szerzett még a San Diego ellen. Néha csak keresték a labdát. na mind1 van 2 hetünk aztán chicago összesodor és elszív minket. Alex Smith a jövő nagy Qb-je lesz....
rlazol jöhecc fikázni -
-
Zoty4
őstag
válasz tiv61us #3548 üzenetére
én szépet játszottam a no meccsen.
Megtettem a filit, mikor nagy hátrányuk volt, sajnos nem vitték fel túl magasra az oddsot, a bukik is sejtehtték hogy lesz itt még feltámadás.
Mikor átvette a vezetést a fili akkor meg kiszálltam, mert a NYG ellen is kiengedett a végén a mcnebb csapat, mint most is. Filire nem is fogadok többet, mert komolytalan csürhe
Aktív témák
Hirdetés
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series Ultra 2,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus ROG Spatha ( "kis ritkaság")
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest