Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz callmeakos #22491 üzenetére

    Minden lehet. Vicket is leírták és vésztartaléknak hívták csak Phillybe, aztán 4 évig ő lett a kezdő. De ez a helyzet eléggé ellene van hangolva.
    A Detroit 2020-as elkapói közül Golladay (338y/2TD), Marvin Jones (978/9), Amendola (602/0), Mohamed Sanu (187/1) szerződései lejárnak a szezon végén. Allison-é jövőre (287/2), vele is kezdeni kéne valamit idén :U . Ez 2392 yard, 14 TD Stafford 4084/26-jából.

    Viszont salary cap alig van, mert a legjobban megfizetett játékosaik bőven túlértékeltek (Trufant, Flowers, Collins...), de nemigen lehet elküldeni őket mert komoly halott pénz keletkezne. Akin meg lehetne spórolni az érték (Ragnow) vagy legalábbis helyén van (Shelton, Williams) és szinte mindnek lejáróban a szerződése.

    Marad Cephus (5. körös rookie 349/2) és TJ Hockenson (723/6), aki a skill postion playerek közül az egyetlen érték.
    Futójuk nincs. :o
    A védelemben túlértékelt, kiöregedett játékosok. :o
    Biztosan fog kapni új fegyvereket, de csak a draftról, a FA-t a fentiek szerint felejtsük el. Ki lesz a futó? Ha draftolnak egyet magasan, akkor ki lesz értelmes elkapó? Mindenképp béna kacsa lesz ez, ahol tőle, a SB-t megjárt veterántól várják a példamutatást. Goff, mint vezér? Láttad annó a HK-t? Ez egy pipogya, jópofizó, kedves fráter, nem egy karakteres egyéniség, aki kihozná a többiekből a pluszt.
    És van egy új menedzsment, akik biztosan tudják, hogy még minimum 3, inkább 4 évig stabil a helyük, nem kell sietniük. És a következő 3 évben van ÖT első körük. Ebből előbb-utóbb QB lesz, hacsak Goff nem váltja meg a világot. Vagyis ha idén nem húz QB-t a Lions első körre, akkor van 1 éve, hogy meggyőzze őket, hogy ne is akarjanak. Ha ez nem sikerül, akkor jövőre vagy 2 év múlva a Lions felcserél, és a frissen draftolt QB pont akkor kezd majd el játszani, amikor neki lejár(óban van) a szerződése így veszteség nélkül elküldhető. Ha nem volt teljesen gatya, kapnak érte egy harmadik kört. :K

    Röviden: egy bivalyerős védelemmel megtámogatott, tehetségekkel teletűzdelt offense-hez szokott dédelgetett "face of the franchise"-ból bridge-QBnak hozták a liga egyik legrosszabb csapatába, ahol a TE-n meg a Center-en kívül senkinek se hallotta még a nevét.
    Innen szép nyerni. :DDD

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák