Hirdetés

  • A hajlíthatók kedvence lehet a Dimensity 7300X 5G

    ma Átcímkézés helyett csíkszélességet váltott a MediaTek, népszerű Motorolában debütálhat.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Moby

    addikt

    válasz Döglött Róka #15489 üzenetére

    Nem, de inkább nyomják telón, illetve a nagyobbik notebookon. Ne kérdezd meg miért, én sem értem miért működik ez a generáció úgy, ahogy. Amíg kisebbek voltak viszonylag sokat switcheztek, innen is van a sok játék, de tavaly mikor kijött a Zelda TotK, meg is vettük, nem is igazán nekik, inkább magamnak, őket nem hozta lázba a hír. A nagyobbik ennek ellenére viszont végigszaladt rajta pár nap alatt, de ennyi, nem hagyott benne mély nyomot. Míg pár éve még a BotW miatt 3d nyomtatóval ki kellett a beasteket nyomtatom, együtt festegettük őket, stb, ez már nincs. Amit nem a haverokkal tudnak játszani, és nincs benne ilyen végtelen lehetőség bármire, az totálba nem érdekli őket. Viszont a youtuberekért meg vannak veszve, járunk videóstalálkozókra, stb. Videójáték szempontból nekem nagyon fura generáció az övék.
    Pár napja mutattam nekik tiktok videón, hogy a millirádosfaszi az utcán osztogatja a ps5-öt a gyerekeknek, és hogy hogy sírnak örömükben, lásd más gyerek erről álmodik, ők meg le se szarják (nyilván megrendezett szar az egész, de ezt nem mondtam). Kiröhögtek. :D Közölték, hogy mi is odaadhtajuk a mienket nekik :DDD
    A kisebbik XSX-en néha elindítja a robloxot, ha lemerül a telefonja, és az összes powerbank is :D
    Ez, hogy ők tévén játszanak valamivel, ami ráadásul offline...ááááh. Még online cuccal sem. A tv nem létezik számukra, pedig minden szobába van. Így semmi olyan eszköz sem, amit arra kell kötni. És a switch sem, pedig azt is lehetne hoznivinni, de százszor inkább a telefonon nyomják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák