Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • North15

    csendes tag

    Sziasztok!

    Már utolsó mentsvárként írok ide. Én általában jó vagyok az ilyenekben, és szinte mindent megtalálok, amit kell, de ez most kifogott rajtam, annyira megfoghatatlan infóim vannak csak, de hátha valaki pont ismeri...

    A nem túl szórakoztató "videóklip" leírásán kívül nagyon semmivel nem tudok szolgálni, azt is több hónapos emlékekből rakom össze.:) Szóval egy alapvetően végig pörgős, feel good, talán bluesos zene. Egy öregebb, magas, egyenes hátú, hangszer nélküli fószer énekel, körülötte a zenekar fiatalok, van női vokál, tapsolnak is benne. Mindenki végig egy helyben áll, lényegében vágás nélküli, élő, de profi felvétel egy kis klubban, vagy próbán. Az egyetlen konkrétum, ami rémlik belőle, az a "Perfect", de hogy ez a szám címéből, vagy a szövegből részlet, azt már nem vágom, de ez a fő motívum. Még az is lehet, hogy feldolgozás.

    Youtubeon hallgattam sokat, fel is vettem anno a kedvenceim közé, aztán vagy privát lett, vagy törölték, de eltűnt, én meg el is felejtkeztem róla. Most meg hiába nézem végig az összes töröltet a listámról, egyik se az, amit keresek. A perfect szó meg olyan általános, hogy pont ezt nem dobja előre se a google se a youtube, se a különböző zeneszöveg oldalak. Vagy csak én vagyok a béna.:)

    Ha valakinek van tippje hasonlóról, végtelenül hálás lennék.

Új hozzászólás Aktív témák