Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rolly

    veterán

    tegnap olvastam egy poszt alatt a facebookon (Napeleme csoport), hogy egy kivitelező még "csak" 2 hónapra van tele tehát nála még lehet jelentkezni támogatásos telepítésre... Ez a telepítő 1 hónapja még azt kérdezte, ugyanezen a forumon, hogy az SE invertert mennyire lehet túlpanelezni, és hogy akkor AC oldalon is lejön-e a plusz panel teljesítménye...

    Ez a január eleji kérdése:
    "Mit tudtok arról, hogy lehet-e egyszerre amper és fázisbővítés és igénybejelentést indítani? egy fázis van, 32A és szeretnénk 3 fázist. a másik kérdés, hogy SE4000H 155%-kal túlterhelhető, de le is adja a 6Kw-ot? Azt írja az SE adatlap, hogy 4255W lehet a max AC árama. Tehát, ha jól értem, akkor a csúcsokat levágja? 5.7kWp panel van, ha marad az egy fázis (32A) és ráteszünk egy SE5000H invertert, az jobb lenne ezek szerint?"

    Ma meg már (kicsit több mint 1 hónappal később):
    "asszem olcsók vagyunk. nálunk 5-6kwp SolarEdge kijön a 450bol. Igaz, még csak 2 hónapra előre vagyunk tele, 2 csapattal. Aki március elejéig jön annak még nagy eséllyel meg lesz június végén a szerződés. Bár az Elművel vannak kétségeim."

Új hozzászólás Aktív témák