- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD FX
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz lugosi #48387 üzenetére
A kulcs ott van, hogy te feltetelezel dolgokat, majd két sorral lejjebb ezek a feltételezések mar egyetemes igazsagkent vannak beállítva.
Mivel bárki egyenleget feltoltheted, ezért kutyát nem érdekli, hogy kinek a néven van a telefonszám. Mivel te vagy ott, ezért a te nevedre kell kiállítani a bizonylatot - a kettőnek tehát semmi köze egymáshoz.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
törölt tag
Emberek vagyunk ugyanúgy okolva az ügyintézőt miért hallotta, ütötte félre ugyanúgy kérdés az ügyfél miért nem ellenőrizte? Nem véletlenül van kitalálva az aláírás módi. Szerintem mindhárom cégnél az van ilyenkor nem tudnak utólag korrigálni, mert ilyen a rendszer technikailag és visszaélés ellen. Ezért biztosítják be magukat azzal alá kell írnod a papírt és ami azon szerepel az történik.
Teljesen mindegy kinek a hibájából történt az elírás.
Teljesen egyértelmű az aláírás miatt kié a felelősség.
Teljesen felesleges tovább ragozni. -
Bozek
nagyúr
Vagy biztos egy egy számmal eltérő, ismeretlen számra szeretne tölteni az ügyfél?
Ezt írtam az előbb. Biztos, hogy az ügyfélnek ismeretlen az a szám? Nehogy már ezt is az ott dolgozónak kelljen eldönteni.
Ha neked a főnököd valamelyik hónapban 10 ezerrel többet utal, akkor szólsz neki, hogy biztos nem ütött-e el egy számot?
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest