- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienM
tag
Jé, mi ütött a vodafone-ba? A htc legend és a sony ericsson x10 egész elfogadható áron van.
-
bolondember
MODERÁTOR
Kedves szakértők!
egy kérdés(sor):
-Anyám hívott (használja a másik kártyám), h "mi az a 17618"?
-rákerestem, h ez a magyar/új (?) jamba
-átküldött valami sms-t, h "Hamarosan öné az els? termek(500Ft/sms).Köszönjük elofizeteset!Infó:calivary.com/HU,0680019086.Szolgaltatas torlese?WINN97 Stop.6SMS/het=3 termek"
-nem úgy volt, h vodánál nincsen default aktiválva az ilyen? (mármint emelt díjas b@szkolódás)majd ha hazaér még faggatom, csak fura - nem az a fajta, de majd kiderül.
thx
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz bolondember #10805 üzenetére
na, asszem berántották Anyum a csőbe...
ejj.
kvíz, válaszold meg, küldd az igent ide-oda-amoda - tehát lényegében átverték..
-
kaller1
veterán
válasz bolondember #10806 üzenetére
Le kell mondani, az még 500 pénz, de inkább ez, mint heti ezeröt...
.::> <::.
-
MODERÁTOR
válasz bolondember #10806 üzenetére
Ha nem sikerül lemondani, itt meg tudod nézni, hogy mit és hogy. Utána érdemes lesz elküldeni smsben a GYZAR szót a 1270re, ezzel megelőzve a jövőbeni zűröket.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz mukibuci #10808 üzenetére
köszi a segítséget, próbáltam hívni az üszit, ott azt mondta a néni, h mindenképpen a másik telefonról kell elküldeni az sms-t...
viszont nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítséget, holnap rá is uszítom Anyum, h sms-re fel!
-
addikt
válasz AlienM #10801 üzenetére
Hmm...elfogadható...ja...az...
Akkor vegyél gyorsan. Én a kamatmentes részletet inkább szeretem, s mivel használom is a telefonom, ez még jobban megéri!
Jó szerencsét!
-
MODERÁTOR
válasz dedike #10813 üzenetére
Szerintem annyira nem plusz pont, hogyha a telefonomba nem működik a simkártyám, dehát nézőpont kérdése.
Nem tudsz a Tnél ilyen percdíjat nyújtani, szóval felejtős. Inkább csak az ilyeneket a tmobil topikba írkáld, van nekik sajátjuk.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
whitecorby
csendes tag
Én vodás vagyok 6 éve és meg vagyok vele elégedve
-
ottoyes
senior tag
válasz whitecorby #10817 üzenetére
Szuper...én is igyvagyok vele.. itt csak Moki elégedetlenkedik folyton-folyvást..
Ottoyes
-
Valentino K.
senior tag
válasz manchester85 #10752 üzenetére
Attól jobb lesz, ha minden nap valaki felteszi a kérdést, és közben elejt pár könnycseppet, hogy ugyan miért ilyen drágák a készülékek? Ez van, ezt kell szeretni. Ez egy ilyen elbaszott ország, sajnos.
Nem akarok fasságokat írni, de talán előtte azon ment a vita, hogy egy felső kategóriás telefon miért kerül csak 10 rugóval kevesebbe, mintha gsm boltban venném.
Téged úgyse lehet meggyőzni, de nyilván én vagyok az értelmi fogyatékos
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
manchester85
veterán
válasz Valentino K. #10819 üzenetére
"Nem akarok fasságokat írni"
Erről már lekéstél...
"talán előtte azon ment a vita, hogy egy felső kategóriás telefon miért kerül csak 10 rugóval kevesebbe, mintha gsm boltban venném."
Nem a készülék kategóriájáról van szó, hanem az előfizetés konstrukciójáról. Pl. valaki 100 plusban vesz egy telót, fizet 3 ezret havonta, és egy 100k körüli mobilt elhoz 85 ezerért, aki meg multimédia 16000-rel ír alá, az meg 80-ért kapja meg ugyanazt a mobilt. A 2 év hűség alatt, havi minimum 16 ezerrel együtt mindössze 5 ezerrel kapja meg olcsóbban a készüléket, miközben ennek az összegnek több, mint a KÉTSZERESÉVEL többet fizet havonta, mint a 100 plus csomagban levő ügyfél. Na, légy ügyes, szedd össze minden erőd és számold össze, ez két év alatt hány magyar pénz.
"Téged úgyse lehet meggyőzni, de nyilván én vagyok az értelmi fogyatékos."
Hát, ha ezt nem bírod felfogni, akkor tényleg lehetséges.
i6 Silver
-
guri
tag
Sziasztok!!
Érdeklődnék , hogy szerintetek a wapozás a Vodafonnál legális???
Mármint hogyha megrendeled pl: a Vodafone MobilWeb Hobbi opciót akkor :1 000 Ft - 50 MB.
De ha nem rendeled meg akkor az 50 Mb -61440-forintba kerül, és ez alapszolgáltatás ,alapból be van kapcsolva. -
MODERÁTOR
-
-
Blamazs
senior tag
válasz mukibuci #10824 üzenetére
Ez lenne a kovetkezo amit a mobilszolgaltatoknal kotelezoen le kellene tiltani.
Az alapbol bekapcsolt aranyaras mobilnetet. Sokan nem is tudjak, hogy van, es elso honapban akkora koltseget gyartanak tudtukon kivul, hogy belefeketednek.
Persze el kellene olvasni a szerzodest amit alair az ugyfel, de nem ez az elso ilyen eset, es nem is az utolso. Egyik ismerosom 40000-es szamlat gyartott pannonnal igy.
Megreklamalta es meltanyossagbol elengedtek a felet neki. -
ottoyes
senior tag
válasz Blamazs #10829 üzenetére
Egyetértünk!Vannak akik azt sem tudják,hogy mi is ez.Rábök a dedikált gombra,vagy az SMS-ben kapott hivatkozásra és kész a gebasz.Mondjuk a Pannon kicsit durvább sztem..közeli ismim futott bele egy komolyabb számlába emiatt...tudom,hogy olvassa el,tájékozodjon,és az a hibás aki használja,és ha megtette akkor fizessen érte...ezek okésak,de akkor is gyökérség igy csinálni..
Ottoyes
-
Oly
őstag
válasz ottoyes #10830 üzenetére
Részben igazatok van, de azért van néhány dolog, amit nem ártana figyelembe venni:
1.) Aláírta a szerződést, amiben benne volt.
2.) Csak akkor számlázódik, ha használja is. Nem feltűnő valakinek, hogy "jön" az internet? Ekkora számlát csak nagyobb mennyiségű forglaommal lehet generálni. Véletlenül megnyomott dedikált gomb segítségével max párszáz forint.
3.) A Vodafone-nál pont ezért van az, hogy 15.000 Ft-nál megáll a számláló. Vagyis a fölötte lévőt AUTOMATIKUSAN jóváírják (méltányosságból). Én is jártam már így. 46 ezer volt a számlámban, aztán csak lestem, hogy 31 jóváírásra került.Ha elkerüli a figyelmed egy 30-as tábla (ami a múltkor még nem volt ott) és bemér a trafi, akkor ott is kemény forintokba kerülhet a dolog.
A világ már csak ilyen. Nyitott szemmel kell járni.Nem véletlen, hogy csak 18 év felettiek köthetnek előfizetést. Elvileg ők már cselekvőképes emberek. Ha valami elkerüli a figyelmüket, akkor pedig tartsák a hátukat.
Természetesen van olyan amit én is furának tartok... pl a Connect Roaming alapszolgáltatás. Ha el is olvassa a júzer a szerzit, nem tudja mi az. Kimegy külföldre nyaralni vagy csak vásárolni a szomszédos országba (mobilt venni osztrákiába ) és egy véletlenül benyomódott dedikált gombbal máris 3.200 Ft-ot írt a számlájához.
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
guri
tag
Nem értek egyet.
6 éve van Vodás előfizetésem ,az évek alatt egyszer sem szívtam meg, mert eddig perc alapon ment a számlálás , és most kb. 2 hónapja átváltották a 10kb-12Ft-ra (brutálisan sok)
és ez most az előfizetéseseknél alap szolgáltatás,az a gond ,hogy nem tájékoztattak arrol hogy EMELT DÍJAS LETT a wapozás.
Most ha normálisan tájékoztatnak ,pl :50 Mb-61440 forintba kerül ,akkor kérdezem én ki az az elvetemült állat aki ennyi pénzért mobil internetezik ?????
Szerintem ekkora eltérés nem lehet az alap internet és a havonta megrendelt internet között.
Ha megrendeled 50 Mb-1000 Ft, ha nem rendeled meg 50 Mb-61440 Ft.
Ez magyarul ÁTVERÉS !!!!!!!!!!
http://www.vodafone.hu/internet_postpaid[ Szerkesztve ]
-
Oly
őstag
Több ponton is nagyot tévedsz!
Nem 2 hónapja válzozott az ára... Közlemény is született róla. Előtte is adatforgalom alapján számlázott.
A Percalapú WAP most is van, csak már kevésbé használják a KÉSZÜLÉKEK.De megnézheted a többi szolgáltató díjszabásait is:
pl a nagy T-nél:Forgalmi díj minden időben
50 000 Ft forgalomig
13 Ft / 10 kB
50 000 Ft forgalom felett
0,13 Ft / 10 kB 1A Mobil Internet Start szolgáltatáscsomag külön megrendelést nem igényel, az előfizetéssel automatikusan a rendelkezésedre áll. Díja: 13 Ft/10kB, adott számlázási ciklusban 49 985 Ft értékhatárig. Felette 0,125 Ft/10kB.
Mindez a V-nél alapból olcsóbb és max 15.000 Ft-ig számláz.
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
manchester85
veterán
válasz dedike #10845 üzenetére
Mondjuk ez csak részben igaz.
"◦ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
Nem az a lényeg, hogy hány percen belül jut eszedbe, hanem, hogy hány percen belül fejezed be. Nem hiszem, hogy bárkinek is kedve van számolni az időt, ha egy teljes gondolatot le akar írni, ez a módszer max 2 szóra megoldás.
i6 Silver
-
addikt
Így is van! Örüljünk, hogy a sok sz@r közül ez a legkevésbé az!
(Szó, ami szó, aki akármilyen szinten netezni akar, annak szükséges valamilyen adatcsomag, függetlenül a szolgáltatójától! És ez gondolom nem véletlen!)
manchester85:
Látom, ma a szokásosnál is "jobb" kedved van!
Egyébként az alapelvek, azok alapelvek. Mindentől függetlenül![ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
MODERÁTOR
Elkezdem csepegtetni az infókat
Új netbook a Vodafone kínálatában 2010. május 1-jétől:
Dell Inspiron Mini 1012 HD netbook főbb paraméterei
* Windows 7 operációs rendszer
* 10.1” 1366×768 (HD True Life), fényes kijelző
* 3 színben elérhető: fekete, fehér, piros
* 6 cellás akku
* 1 kg súlyú
* beépített modem és webkameraNetbook Easy csomag mellé 39 900 Ft
Netbook Nonstop csomag mellé 19 900 FtNem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest