Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz chab7 #85416 üzenetére

    "Ez engem is érdekelne, mert a héten sikerült magenta csomagba új előfizetésre váltanom (kicsit zökkenős volt, mert volt benne hiba az ügyintéző részéről, de betudom véletlennek - topicban írtam erről). Tehát akkor megoldható lenne díjmentesen, hogy a még pár napig élő előző számomat az újra irányítsam mindenféle + díj nélkül? Jó lenne ha így lenne."

    Igen, havidíjasról másik 30-as mobilra díjmentes az átirányítás (kizáró opciók, flottáknál Telemátrix/ühsz, vagy családbarát opc)

    "Másik kérdésem, hogy a mobil előfizetés részére már fel tudok menni a neten, ott át is olvastam a papírokat (amit ugye napokig hiányoltam mert helyszínen nem kaptam semmit és belépni sem tudtam egy ideig) és abban azt látom, hogy az eu roaming helyzetre nem azokat írja ami a weboldalon van. Tehát a mobil L csomagomnál csak korlátlan hálózaton belül belföldönt ír és a +150 perc egyéb belföldi hálózatnál sem írja az eu roaming hyelzetet. Sőt külön ki is emeli, hogy ebben az esetben 35ft percenként. Ellenben ahogy a weboldalon hirdeti "belföldi hálozatokba itthon és eu roaming helyzetben". Ez most hiba, vagy majd júniustól kapok valami másik "papírt" (online) amiben már a weben található feltételek lesznek?"

    Eu helyzetben idegen hálózatot használsz, így a hálózaton belüli ingyenesség nem érvényesíthető telekom mobil irányba, Ergo, ez annyit jelent, hogy a magyarországi hálózatok irányába 150 perc leforgalmazható Roaming helyzetben.

    "Sőt még egy hibát találtam a "papírokat" olvasgatva. A születési dátumomat is elírta az ügyintéző, pedig a személyimből írta be az adatokat :O Igaz csak egy napot tévedett, de ez számít valamit és hívjam őket, hogy javítsanak (min 60 pert pesz a hívás mint a minap) vagy hagyjam a csudába mert ez nem oszt nem szoroz."

    Jelezd, hogy későbbi rendelésnél se legyen probléma - de szerintem telefonon nem fogják módosítani, csak személyesen. Mivel lényegi ügyféladat eltérést be kell mutatni igazolvány kíséretében. Biztos véletlen volt.

    Egyébként papírokat alap esetben semmilyen esetben nem adnak. Minden elektronikus, csak ezt akkor nem magyarázták el rendesen.

    "Főleg, mert az 5000-es kupon amit helyben adott volna de már nem volt idő levásárolnom, elméletileg a weben shopban lesz levásárolható. Hacsak itt a nagy időhúzásban mire kapok a weben valami belépőt ehhez el nem avul. Azt a kupont amúgy az új mobil vagy az otthoni mellé adják? Mert a mobil előfizu részre már be tudok menni. Ott nincs nyoma."

    AZONNAL irány holnap reggel egy üzlet :( Ezt rosszul mondták! 72 óráig beváltható! ha valaki személyesen veszi, akkor csak személyesen felhasználható, ha online, akkor csak Online!

    (#85442) gyuromoj

    Csak és kizárólagosan személyesen.

    Egy év technikai hűségidőt tesz rá 0 Ft kötbérrel (készülékhűségidő nem befolyásolja, készülékhűségidő alatt is lehet tartozékot venni részletre), de ez csak egy technikai jelölő, semmi több. Ha bármilyen ügyfélszolgálati folyamatot akadályozna, akkor ezt törlik róla.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák