- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
albiosz
őstag
válasz dptrsk #84301 üzenetére
10:01-kor volt meg a módosítás. A második hívás kb. 10:06-kor futott be. Azt mondta a kiscsaj, hogy ,,a mobilis kollégák 10-ig voltak." Lehet, hogy igazad van és le akarta rázni. De mindjárt megpróbáljuk újra.
szerk.: meg is volt a hívás, fickó volt. ,,Műszaki ügyeletet tartanak, díjcsomagváltás nincs." Reggel 6-tól.
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
Ha kettő is ezt mondta, akkor gondolom valóban nem tudnak segíteni.
Panasszal mit érek? Reggel majd hívjuk újra és megoldják.
szerk.: késő van, nem fog az agyam már. gondolom az elsőre írod, aki elcseszerintette a csomagot. Feleségem az előfizető, ő nem akar ártani a légynek se, de lehet én se szórakoznék panasszal, csak plusz idő az is. Kedden szülünk.
[ Szerkesztve ]
-
DFlash
tag
Ó Te csodás adat egyezetető baromság.
A megadott adatok nem egyeznek meg a központi nyilvántartás adataival!
Kellett idén az a vacak új személyi
Ilyenkor mi van, Személyes? -
k-adi
nagyúr
válasz DFlash #84307 üzenetére
Ha az adataid nem egyeznek meg, akkor azokat újra meg kell adnod online vagy a +36-80-630-045-ös telefonszámon. Sikertelen adategyeztetés esetén hívószámod 2017. július 1-jén megszűnik.
Hívhatod őket, de gyorsabb ha bemész szerintem. De mostanában annyira nagy a káosz, hogy még a személyes ügyintézés se mindig sikeres
-
Gedeon31
addikt
Egyik nap online egyeztettem az adataimat, majd nem jött semmi értesítés, hogy sikerült gondoltam tegnap ingyenesen hívható telefonszámom is megpróbálom. Sikerült ott is. Hát valami nem kerek az online rendszernél, mert a telefon hívás előtt engedte volna újra arra a telefonszámon egyeztetni.
Most sem jött a telefon hívás után sem semmi, hogy vagyunk egymással. Kell e még személyesen is bemenni biztos sikerüljön. -
radio100jozs
őstag
válasz dptrsk #84292 üzenetére
Ez a lényege az egésznek az új csomagokban, azaz akinek nincs legalább 2 otthoni szolgáltatása, azoknak drágább az új csomag, mint a régi. Ne felejtsük el a régi csomagokban is ingyenes lesz az EU roaming június 15-től, azaz ez sem lesz előny az új csomagokban.
De visszatérve, ha 1 otthoni előfizetésed van (pl. nekünk csak Sat érhető el), akkor már megkaptad a kapcsolat kártya kedvezményt, amire tudtál aranykártya díjcsomagot kérni, most viszont már nem, csak ha 2 otthonid van, de mit csináljon az ember, ha nincs vezetékes Telekom, akkor honnan varázsoljak 2 otthoni szolgáltatást.Na mindegy, most fut még az ATK Next M csomagom a tavaly márciusi kedvezménnyel 8310-ért, aztán meglátjuk mi lesz a hűség lejártával, mert akkor már 9810-re vált át (2 évig kapom az 1500 Ft-ot, és 1 évig volt még a + további 1000 Ft).
-
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #84310 üzenetére
arra nagyon ne vegyél mérget hogy a lezárt csomagokban is használhatóak lesznek eu-ban is majd a bennefoglalt percek és a gigabájtok... a Voda is csak belföldi használatot enged a lezárt csomagjaiban a jun. 15. után érvényes ÁSZF-ben... a Telekom választhat persze más utat is elvileg, de előre ne igyál a medve bőrére
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
HVG már megint hülye: [link]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz aprokaroka87 #84313 üzenetére
Csak az új havidíjas Mobil csomagosokat érinti, s nekik is egyedi fordulónapjuk van...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz aprokaroka87 #84313 üzenetére
Senkit se érint, csak az április 1 után kötött új előfizetéseket. Abból meg nem sok van.
-
Beca1990
senior tag
válasz South Velen #84317 üzenetére
miért? végülis az igazat írták le: nincs lassítás mostantól, az új csomagokban, de előbb utóbb mindenki abban lesz.
már aki Telekomos marad... -
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Ledatam szervizelni egy HTC A9 telót amoled beégéssel (navigációs sáv és állapotsáv). Múlt héten bebattyogtam érte de a zacsiból kivéve ugyan ugy benne volt a beégés ezért kis sem jöttem az üzletből és visszaküldtem. Az érdekes hogy pötyögtelk valamit a gépen de az eredeti jegyzőkönyvbet nyomtatták újra, valamit a szervíz jegyzőkönyv szerint a telefon a méréseknek megfelelően működik.
Azt azért nem hi.szem hogy a beégés egy üzemszerű valami.
Remélem másodjára már javítják, de ha nem akkor mikor lehet cserét kérni?
köszi
-
313313
addikt
válasz Cilindrik #84319 üzenetére
El kell olvasni HTC garanciális feltételeit, hogy ők mit mondanak.
Beégést lehet természtetes elhasználódásnak veszik és nem cserélnek kijelzőt. Továbbá nem emlékszek mennyi idős a telefon, pedig mondtad, az is döntő tényező lehet.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
L4ck091
csendes tag
Sziasztok!
Jutott már valaki közületek úgy telefonhoz (havi díj csökkentéshez, bármi máshoz), hogy bementetek és megmondtátok, hogy felmondjátok a szerződést, ha nem adnak ajánlanak valamilyen kedvezményt?
Csak azért kérdezem, mert két kollégám flottás csomagban eljátszotta ezt, és egyikük egy LG G4-et, a másik pedig egy Huawei P10-et (!!!!!) kapott most a Vodafone-tól.Van értelme rápróbálkozni vagy esélytelen a dolog? 5 előfizetés van a nevemen, havi 20e + a számla, valami kis kedvezményt adhatnának, mert elég drágán árazzák a telefonokat és az internetet...
Köszi a válaszokat!
-
tylerddd
veterán
Hello! Lehet hülyeség és semmi köze a kettőnek egymáshoz: ma le akarom telefonon mondani a készülékbiztosításom. Ez a módosítás érinti-e az előfizum (Move XS + NetPlusz XXL), tehát kell-e ezek közül az új csomagokból választanom?! Hűségem egyébként még októberig van. Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
-
DFlash
tag
Bementem ma a T-hez az ajtóban közölte velem egy csajszi 40perc! a várakozási idő, jött egy faszi, hogy 1 óra az a 40 perc, jöjjek vissza holnap, átgurultam a T partnerhez ott meg egyből megcsinálták
Csaj első kérdése kaptam-e sms-t róla, mondtam neki nem tudom, azért megnézhetné.
Rendben vagyok, juhé. , akkor már az otthoni szolgáltatáshoz is beírattam vele az új szig számát. -
ittakary
nagyúr
BME Q épület körül hálózat szarakodik, eltűnik folyamatosan, "Keresés..." üzemmódba vált az iPhone
nektek?
-
radio100jozs
őstag
válasz Donki Hóte #84328 üzenetére
Ez nem fukarkodás, hanem hazai mentalitás, azaz a kezemet nyújtom,d e a karomat akarják felfogás esetedben szerintem.
A nevéből is adódik, hogy a hétvége az a hétnek a vége, azaz szombat és vasárnap. A hétfő az a hét eleje, sőt a hétfő az ünnepnap. Valamint le is írják, hogy két napot adnak ingyen, nem hármat. Azaz nem arról van szó, hogy hétvégére és ünnepnapra használhatod fel a kedvezményt. Mekkora felháborodás lenne már, hogy valaki 3 napot beszélhetne ingyen, mert úgy jön ki,más meg csak 2 napot. Sőt ha jövőre is lesz, akkor ott lesznek a bedolgozó szombatok, akkor ők meg csak 1 napot kapnának a vasárnap, mert a szombat munkanap?
Ha megnézed a szolgáltatóknál, de a Telekomnál is ilyenkor nem nézik, hogy a hétvége, hogyan esik, az szombat és vasárnap, ennyi, nem kell itt hümmögni...
-
nobiand
aktív tag
Ha egy hónapja előfizetésről dominóra váltottam, akkor is kell adategyeztetés?
Köszi. -
Bferibörs
addikt
-
_q
addikt
A telekomnál ez az online adategyeztetős dolog érdekes. SMS nem jött róla és sokan vannak akik a honlapot nem is olvassák én is véletlen olvastam az előbb. Erről vajon jön majd sms is?
-
Soulfly842
addikt
Új személyikhez kapcsolódóan (adategyeztetés):
Nagyon sok személyin zárójelben szerepel az ország is, ezt formailag ugyanúgy kell feltüntetni, s úgy elfogadja!
-
veterán
válasz Soulfly842 #84347 üzenetére
Amit nem kérdeznek azt hol kell megadni (Mert ilyen kérdés biztosan nem volt.)
Hova kell ezt beírni és hogyan
Nekem se akar az istennek se sikerülni az adategyeztetés
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Soulfly842
addikt
válasz Donki Hóte #84349 üzenetére
Születési helynél!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- ADATA XPG Lancer RGB 16GB DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs