- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Domonio webes adategyeztetéssel lenne gondom.
Egy Ipad-ben van benne a kártya de az ellenőrző SMS-t az elején nem akarja rá elküldeni. Elven az Ipad tud sms-t fogadni
Valakinél hasonló probléma?üdv
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Domino Suft csomagom van Netplusz XXL megújuló csomaggal.
A Telekom alkalmazás alapján át tudnám tenni kisebb csomagra is.
Nem úgy volt, hogy május 1-től lezárták a Netpluszt és már nem tudok váltani illetve nem tudok újra rendelni ha egyszer lemondom vagy nem tudják levenni a díjját?
Kipróbálnék más netszolgáltatást és ha az nem jönne be akkor inkább fizetném az XXL-t.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Game-over
aktív tag
Eddig nem olvastam nagy odafigyeléssel a fórumot, de most derült ki hogy ismerősnek kéne egy telekomos kártyáját adategyeztetni, ami nem az ő nevén van.
Olvastam olyat itt, hogy elvileg online adaegyeztetésnél át lehet írni az előfizető nevét is egyúttal(megkerülve ezzel a rendes eljárást), ez él még?
-
delig
tag
Sziasztok!
Tudom, hogymostansá napi szinten téma a romaing, mivel a tegnap "NAGY" bejelentés sem hozott semmit, és ÁSZF-nek sincs nyoma, így kicsit kezdek elgondolkodni.
Feleségemnek és nekem is Next S ATK csomagunk van. Június elején utaznánk Franciaországba 6 napra. Eddig pár napos utak alkalmával elvoltunk a szállás wi-fi-jével, de most szükség lenne mobilnetre.
Mivel a saját csomgunknál még mindig kérdéses mi lesz, van e olyan pre-paid sim-je a Telekomnak, ami ad mondjuk 1GB netet és az külföldön is használható? Ha nincs, akkor melyik francia szolgáltatót érdemes választani? Már kicsit utána néztem, és elvileg az Orange-nek van 2 variációja is, az egyik 10€ 1 GB lenne pre-paid sim. Dual SIM-es független telefonom van, szóval mind1 mi jöhetne szóba.Köszi szépen!
-
tsteve
senior tag
az 1 gigás netplusz L domino dijcsomagként sajnos valóban elég húzós (2310 Ft/hó) de legalább használható kinn is, mivel élő, hivatalos dijcsomag dominora...
de pl. opcióként ez sem működik eu-ban... szóval jobban járhatsz egy helyi kártyával is akár odakinn...[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Megcsináltam a szüleim mobiljain az online adategyeztetést múlt hét végén, de még mindig nem jött semmilyen SMS, pedig az online felület ezt ígérte.
Mennyi a dolog átfutási ideje?Köszönöm!
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
tsteve
senior tag
válasz MittuDomain_ #85827 üzenetére
megjósolhatatlan...
-
Bailey
senior tag
Én az online lehetőség élesítésének napján csináltam meg, és éppen ma jött meg az sms róla.
-
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz azigazimoris #85797 üzenetére
Nekem is napokig tartott, míg jóváhagyásra vár volt a rendelésem státusza, aztán egyszer csak átváltott "szállítás alatt"-ba. Szerintem ki kell várni. Könnyű mondani persze, előtte én is türelmetlen voltam.
-
tsteve
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
Úgy emlékszem több mint 1 hete egyeztettem 2 számot, egyikre se jött meg még, hogy rendben van. Sajnos egyszerűen csak várni kell. Mást nem nagyon tudsz tenni sajnos.
-
anadroid
senior tag
válasz AcCEsS #85793 üzenetére
A 2-án megrendelt kártyám ma reggel váltott át Szállítás alattra. Négyszer sürgettem...
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Deck
titán
Van itt aki a Telekomnál dolgozik és tudna arról infót, hogy tervezik-e a rendes korlátlan mobilnetet bevezezni? Mint, a Telenornál. Mert, ha nem akkor váltunk.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
sumsang
aktív tag
Online Dominó SIM kari rendelés kb hány nap alatt érkezik meg?
Múlt pénteken rendeltem, szerdára azaz tegnapra igazolták vissza, de semmi hír azóta. -
Mr.Csizmás
titán
GLS rendelésnél mit kell a rendelésszám elé írni?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Vangelis
félisten
válasz Mr.Csizmás #85846 üzenetére
1 est
volt valami akció?
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
azigazimoris
aktív tag
válasz sumsang #85845 üzenetére
Kicsit olvass vissza. Rohadtul nem jönnek a megrendelések.
A nagyobbik baj, hogy a Telekom sem tudja, hogy mikor fogják feladni az összegyűlt rendeléseket.
Annyit tudnak, hogy türelem, majd egyszer csak feldolgozzák...Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
AcCEsS
senior tag
válasz sumsang #85843 üzenetére
Én most beszéltem velük a múlt héten rendelt Domino Fix kártyám ügyében, ami 15.-re hétfőre volt visszaigazolva átvételileg, de még mindig "Jóváhagyásra vár" státuszban van. Az ügyintéző nem tudott mit mondani, csak hogy nagyon el vannak csúszva a rendelések feldolgozásával. Kérdeztem, hogy ez akár 2-3 hét is lehet? Csak hümmögött... Azt javasolta, ha sürgős, akkor vegyek személyesen SIM kártyát, ezt a rendelést meg mondjam le! MONNNYON LE!!!
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest