Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • taip

    senior tag

    válasz dptrsk #55396 üzenetére

    ÁSZF:
    " A díjcsomagban aktív a Domino Napi Net adatdíjcsomag, amely Előfizető/Számlafizető kérésére az önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkon kikapcsolható vagy más adatdíjcsomagra váltható."

    Szóval az én értelmezésem szerint jó választás a Domino Surf (kevésbé drágák a beszélgetés percdíjai) plusz benne van a net. Ha lemondja a NapiNet-et, akkor a 150 MB elfogyása után egyszerűen megszűnik a netje. Legalábbis én így értelmezem az ÁSZF-et, amiben az áll, hogy kikapcsolható.
    Persze ha az a tapasztalat, hogy kell mellé másik net, akkor elhiszem, de akkor félrevezető az ÁSZF is, nem csak a weboldal.

    Amúgy a telefonszolgáltatásra nincs olyan szabály, mint a közértekre? Annyiért kell adni az árut, amennyiért a polcon ki van írva. Ha a pénztárnál mást akarnak beütni, az számít (elvileg) ami ki van írva. Szóval ha van apróbetű, arra a weboldalon is fel kell hívni a figyelmet.

    Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

Új hozzászólás Aktív témák