- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok!
Lumia 1320 várható, hogy bekerül a kínálatba valamikor? Köszönöm a segítséget.
-
csibabu
tag
Szeretnék új előfizetéssel egy telefojt és ha abba a telefonba micro sim megy akkor azt kikell fizetnem? Vagy nem kell erre nekem költenem?
iPhone 14 Pro
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Már megint mi a fene van a Tnél? Se neten se telefonon nem tudom megrendelni a NetpluszS-t. Idegesítő, hogy amióta átálltva rendszer nem működik ugye mint régen.
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Domino Web-es kártyára lehet netplusz-os díjcsomagot kötni?Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
natë
nagyúr
Jövő év augusztusig kell még fizetnem a 2 évre vásárolt Xperia Z-met. Van rá lehetőség, hogy a hátralévő összeget egyben kifizessem, vagy rosszul járok?
-
legenda
amennyiben részletre vetted a készüléket, és azon törlesztőkre gondolsz, úgy bármikor befizethetsz bármennyit, akár az egészet is, de kevesebbet - csak néhány hónapot - is, több nem lesz a költség, legfeljebb nem nálad kamatozik a pénz.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Edi77
őstag
SIM csere
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
legenda
lehetne igaz, de amíg papíron nem ez van leírva, addig csak arra lehet hivatkozni, amit hall/olvas az ember, az meg nem feltétlenül elég, viszont ha az ászf vonatkozó pontjában is az lenne leírva - nem pedig az ellenkezője -, akkor arra simán és megalapozottan lehetne hivatkozni.
-
törölt tag
Hali! Egy olyan kérdésem lenne hogy arany kártyás előfizetőként hány hónap után lehet kedvezményesen készüléket váltani? Meg kell várni hogy teljesen lejárjon a 24 hónap?
-
Edi77
őstag
Az én meglátásom szerint ha papírra is lenne lefektetve, talán akkor is káosz lenne a korábbi sok elhintett info miatt. Valahogyan a T-nek már rendet kéne raknia a portáján, mert így csak a félreértések keletkeznek. A cikk írója sem vetette volna papírra a tapasztalatait ennyire határozottan szerintem, ha nem így történt volna (bár lehet, én vagyok a naiv ). Tény, hogy amikor nekem kellett a SIM csere, nekem fizetnem kellett.
(#42268) misee85 21 hónap után
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
313313
addikt
Olvastam hasonló szösszenetet, csak az a vodafone-nál játszódott...
Nem igazán lehet ezeken kiigazodni. Vagy szerencséd van és ingyen cserélik, vagy nincs és fizetsz... Bár hallottam már olyat is, hogy fizetett a cseréért, de nem hivatalos árat és helyben...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Edi77
őstag
válasz 313313 #42270 üzenetére
Igen, ezért írtam kicsit feljebb, hogy jó lenne már ezt egyszer és mindenkorra tisztázni, mert így csak a félreértések mennek. Miért nem kapnak az ügyfélszolgálatosok vajon egységes oktatást?
misee85 : nincs mit
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Gondolom kapnak, csak ez is sok változós képlet, meg ki hogy értelmezi, mennyire figyelt oda...
Találkoztam már hivatalos tés munkatárssal, aki nem tudta, hogy miért készít adott készülék olyan képeket, amilyeneket, aztán közbe csak a hátlapi matt fólia kavart be...(olyan ez lassan, mint a vendégllátás: legyen dekoratív és jó megjelenésű, a többi nem számít...)
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
amennyiben az ászf díjmentesnek írná, úgy ha számlázni akarnának, arra lehetne hivatkozni, és nincs az az
istent-s illetékes, aki az ellenkezőjét bemagyarázná nekem, de jelenleg fizetősnek írják, és ha díjmentesen kicserélik, úgy örül az ember, ha meg nem, akkor mérgelődik, de mást nem nagyon tehet, arra hiába hivatkozik, miszerint más azt mondta, hogy ingyenes...
sok dolgot úgy is letagadtak már, hogy szóban az ellenkezőjét mondta a szolgáltatós ügyintéző, de amikor leírtam/behivatkoztam a panaszomban (e-mail) a szolgáltatós ászf vonatkozó pontját, akkor máris elnézést kértek a kellemetlenségért, meg a szerződésben leírtakkal ellentétes gyakorlat miatt, bár mást nem is nagyon tehettek a kivizsgálás során, mert a szó elszáll, az írás megmarad...
t-home panasz volt, azóta át is mentem másik szolgáltatóhoz, mobilos téren 17 éve elégedett ügyfele vagyok - több előfizetéssel is - a t-nek (és jogelődeinek; westel és westel900)![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ja még azt akartam kérdezni hogy vajon lehet csak simán is részletre venni telefont? szóval semmi havidijas vagy kártyás csomag, csak maga a telefon?
-
StSanya
senior tag
Vajon nem attól teszik függővé a fizetős SIM cserét, hogy náluk van-e a készülék is vásárolva, vagy saját?
Én karácsonyra "leptem" meg magam egy Lumia 625-el, két év hűségidő vállalással, futár hozta ki. Előtte egy normál SIM-es E52-m volt. Két ünnep között mentem be T-pontba, és ingyen cserélték a SIM-et mikro-sra.
[ Szerkesztve ]
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
legenda
válasz #19784448 #42276 üzenetére
szia,
listaáras készülék esetén nincs részlefizetési konstrukció, de még domino csomagban sem.
StSanya; akkor alapban díjmentesen cserélik, ha náluk vásárolt készülék indokolja a kapcsolódó sim kártya méreti cseréjét.
néhány hete vettem t-pontban egy iphone 5s készüléket listaáron, odaadtam mellé az egyik előfizetéses sim kártyámat - amit én használok -, hogy azt szeretném hozzá nanosítani, mire az ügyintéző már töltötte is ki mellé a díjmentes cseréről szóló papírt.[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
A mostani helyzet annak köszönhető, hogy az ügyfélszolgálatosok egy része ügyfélközpontú, és technikai hibát beírva ingyen cseréli a kártyákat. Miért akarnád ezt megváltoztatni? Annak nem sok ügyfél örülne ha kiadnák utasításba, hogy ragaszkodjanak a dolgozók az ÁSZF-hez és innentől kezdve attól nem lehet pozitívan eltérni. Tehát inkább ne orvosoljanak semmit...
-
Edi77
őstag
Én elfogadtam, hogy nekem ki kellett fizetni, nem vagyok a veszekedős, haragos típus, de sokan mások, akikkel kifizettették, nem biztos, hogy így gondolkodnak, és valahol jogosan gondolhatják, hogy velük kiszúrt a T, mással bezzeg nem
-
tomy86
addikt
Rossz oldalról közelíted meg. A T a szerződés foglaltak szerint járt el amikor kifizetteti a 4500Ft-ot (szerintem is fillérb...ás, de ez van a díjszabásban), de sokakkal jó fej volt (illetve nem a T, hanem az adott ügyintéző) és ingyenesen cserélték a kártyát. A jelenlegi gyakorlat nem kiszúrás azokkal, akik fizetnek, hanem mázli azoknak, akik ingyen megússzák.
Ha, megvalósulna amit írsz - "jó lenne már ezt egyszer és mindenkorra tisztázni" -, akkor abból csak az lenne, hogy egységesen mindenkinél az ÁSZF szerint járna el és mindig, mindenhol fizetni kellene érte. Ez miért lenne jobb neked?[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz tomy86 #42282 üzenetére
"A jelenlegi gyakorlat nem kiszúrás azokkal, akik fizetnek, hanem mázli azoknak, akik ingyen megússzák." Nézőpont kérdése minden Mint mondtam, én elfogadtam, hogy nekem ki kellett fizetnem, és csak próbálom a másik szemével is nézni a dolgokat, mert sokan nem értik, hogyha az egyiknek nem kellett fizetni, akkor neki miért kell?
-
vizslakutya
senior tag
A hónap végén lejár a fiam Like csomagja, ilyenkor mi történik,átvált valamilyen csomagra automatikusan vagy csak egyszerűen nem lesz tovább szolgáltatás? Már csak egy hét van hátra , de még nem kapott semmi értesítést a továbbiakról. Őszintén megmondva azt sem tudom mire váltsunk át , ami hasonló feltételekkel bír.Keveset beszél, keveset netezik, inkább csak elérésre kell a telefon. Köszi a választ.
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
lord.lakli
őstag
válasz vizslakutya #42284 üzenetére
Ha csak elérés, akkor inkább domino, nem?
-
legenda
válasz vizslakutya #42284 üzenetére
Az Előfizető a díjcsomag aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult a Like díjcsomagok használatára. Amennyiben az Előfizető ezen időtartam utolsó napját megelőző 30 napon belül bemutatja az érvényes felsőoktatási diákigazolványát, úgy további 2 évre válik jogosulttá a díjcsomag használatára, vagy lehetősége van egyéb, számára elérhető díjcsomagba váltani. Ellenkező esetben az időtartam lejártával a legalacsonyabb havidíjú, számára elérhető, mindenkor hatályos díjszabásban szereplő díjcsomagba kerül átváltásra. A díjcsomag igénybe vételére való jogosultság megszűnése az előfizetői szerződés hatályát nem érinti.
forrás; linkRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy az egyik Domino kártyámnál váltanék Domino Nap-ról Domino 5-re, akkor a leírás szerint a kedvezményesen hívható 5 számot csak a 1430-on vagy személyesen lehet beállítani. Tényleg így van és nem lehet ezt webes felületen megoldani? Másik kérdés, hogy ehhez automatikusan aktiválják a GoNapinetet (nincs szükségem netre az adott kártyán) és külön le kell mondani (gondolom a -GONAPINET a kulcsszó) vagy mivel a Domino Nap-nál nem volt net, így ennél sem lesz alaphelyzetben? -
Felhasználom
tag
Sziasztok!
Az idei évben a T-nél lesz valami akció húsvét előtt??? Vagy inkább úgy kérdezem, hogy
tavaly volt????
Nagyon köszönöm a választ! -
-B-
senior tag
Sziasztok!
Tegnap óta nem akar menni a mobilnetem.
Mozaik XS csomagom van, amihez múlt hónap végén megrendeltem a Netplusz M opciót. Ezt múlt hét pénteken lemondtam. Hétvégén csak wifit használtam, nem tudom, hogy akkor ment-e a mobilnet.
Tegnap óta hiába kapcsolom be, se 2G-n, se 3G-n nem megy a net.
A Mozaik XS-hez járó 200 MB netet már rég elhasználtam, de ugye azután csak lassítanak, tehát mennie kellene a netnek, attól függetlenül, hogy a Netplusz opciót visszamondtam.A telefont már többször újraindítottam, de ez nem segített.
Létezik, hogy a T-nél van a hiba (bár nem láttam itt a topikban hasonló panaszokat)? -
legenda
szia,
nem hiba, a bővítés bekapcsolásakor az lesz az alapértelmezett, a kikapcsoláskor pedig nem állítódik vissza automatikusan a csomagban alapban is adott adatkapcsolat, telefonálni kell a telefonos ügyfélszolgálatra, és visszakapcsolják az adatforgalmat.
-
dashed
senior tag
1430
5
3
0
1
3jelszavad, es szoban elpanaszkodod a hibadat.
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Köszönöm a gyors választ mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
csak én nem tudok belépni a webes felületre?
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Teko001
őstag
válasz sz.balazs.95 #42296 üzenetére
nálam jó
-
csababarca
őstag
ha kitöltöm a két éves hűségelőfizut nem kéne adniuk valami nagyobb kedvezményt,vagy kedvezményesebb készülékváltási lehetőséget?
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Wise (ex-TransferWise)
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5