Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Möhe #20828 üzenetére

    Csak az árakról tudsz tájékozódni, ha nem vagy aláíró/meghatalmazott a cégben. Ha aláíró vagy, akkor aláírási címpéldány+személyes iratok, ha nem akkor aláírási címpéldány+két tanúval és bélyegzővel hitelesített meghatalmazásra szükséged lesz.

    Abban az esetben jár ÉnCégem díjcsomag esetén nagyobb készülékkedvezmény, ha az adott telefonszámon van Business netes internet is és erre hűségidőt ír alá az ügyfél. Ha én cégem Startban vagy akkor van egy nettó 1900 Ft-os alap, erre menne rá egy Businessnet M-es nettó 3000-ért így nettó 4900 Ft-os havidíjra vállalt két év hűséggel pl. egy Lumia 610-es 0 Ft, egy Alcatel ot-995 990 Ft-ba kerül (ezt csak a kedvezmények érzékeltetése végett írom, nyilván magasabb árkategóriákban is vannak ilyen, vagy ettől nagyobb készülékkedvzmények is).

    Sokaknál az az ellenérv az ilyen nagyobb netes csomag ellen, hogy telefonról úgyse forgalmaznának annyit, s pont ezért találták ki az úgy nevezett Tandem Sim-et... Ez havi 400 Ft-ba kerül és így nulla forintért ellehet vinni egy net alapú kártyát ugyanahhoz az előfizetéshez amin rajta van a Bnet, s emellé 0 Ft-ért egy mobilinternetes sticket is...

    Ezzel a megoldással egyidejűleg lehet használni ugyanazt az internet előfizetést az adott mobiltelefonról, ill. ezzel egyidejűleg akár számítógépről/laptopról/táblagépről is.

    Ha belegondolsz a készülékkedvezmény mértékébe, olyan mintha -nagyságrendileg - a kapott készülékkedvezménnyel egy éves (vagy adott esetben akár többet) mobilnet árat letudnál :) Szerintem megéri, s még kapsz cserébe egy hasznos szolgáltatást is. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák