- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
ha egy 5G -s mobilon ( Huawei Honor 90 Lite ) megosztanám a mobilnetet Wifi-n keresztül, Android TV-re , mennyire lenne élvezhető a Netflix pl 1080p - ben ? bírná az 5G-s net?
( Ahová költözünk, nincsen bevezetve semmilyen kábeles netszolgáltató,viszont mobilnetből korlátlan csomagban vagyok a Telekomnál és van 5G lefedettség. )[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
csaszi75
senior tag
válasz Joker88 #139402 üzenetére
Jól működik, de ki kell próbálni az adott helyen.
De sokszor a Telekom/(és Vodafone is) 5G az lassabb mint a 4G.. ez elsősorban vidéken..
Ha a Telekomnál korlátlan csomagod van, akkor kérhetsz hozzá multisim-et (tablet sim) amit beteszel egy jó(!) 4G/5G routerbe.. és azonnal jobb lesz minden..
Nálam pl az egész lakás 5G képes routerről megy (csak 4G lefedettségem van)
Az a lényeg, hogy minél magasabb UE category eszközöd legyen.. Pl UE CAT19: Huawei B818 4G router..
A Honor 90 Lite tud 5G-t elméletileg.. ha van jó 5G lefedettséged elmegy minden rajta.
Csak kínlódás a telón osztani mindig a netet.. és az akkunak sem tesz jót.
De működni fog. -
jociolaszi
tag
Nektek működik a számlabefizetés?
nekem semmilyen eszközön és appon sem megy! -
Gery15
addikt
Sziasztok!
Építkezés megfigyelésére szeretnék felrakni 2db Reolink kamerát, Telekomos társkártyás mobilenettel lenne az internetelérés. Saját alkalmazásán keresztül elérhető lesz távolról?
HyperX
-
csaszi75
senior tag
válasz Gery15 #139405 üzenetére
Minek teszed fel még egyszer a kérdésed, ha a másik topikban nem tudtál válaszolni a kérdésekre?
https://prohardver.hu/tema/wlan_wifi_vezetek_nelkuli_halozat_kerdesek_es_valaszok/friss.html -
bolic
őstag
válasz jociolaszi #139404 üzenetére
Igen minden legnagyobb rendben van, sajnos megemelt díjat kell fizetni.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
cszoltaneger
kezdő
Sziasztok!
Társasházban sajnos megtelt az optikához való csatlakozási lehetőség. Bővíteni egyenlőre nem fogják.
A Telekom az IPTV rézkábeles szolgáltatást tudja csak nyújtani. (Bár ezt nem értem, hogyan lehetséges).
Jelenleg Yettel OtthonNet és Yettel TV van.
Szerintetek érdemes a Telekom IPTV-re előfizetni?Folyamatos netet csak 2 IP kamera használ.
Játék nem megy netről.Köszi a segítséget.
-
4Grider
nagyúr
válasz cszoltaneger #139408 üzenetére
Ez mobilos Telekom topik.
Yeti tv jobb minőségű, mint a Telekom iptv... -
Cs1csó
félisten
válasz cszoltaneger #139408 üzenetére
"megtelt" komoly! (Ha van pl. egy "8" lakásos társasház akkor oda nem 8 csatlakozási lehetőséget kötök be? Vagy lett egy emelet ráépítés?)
Oda szerződj ahol jobb technológiával szolgáltatnak. Pl.: ha a Telekom csak ADSL (rézdrót) ad netet, a Yettel pedig optikán/koaxon akkor válaszd a Yettelt. (most olvastam a 4Grider (+1) válaszát, ha jól értem a Yettel vezetéknélkül szolgáltat? Mert még az is jobb az ADSL rézdrótnál.
A lényeg: rézdrónál csak egy rosszabb van: a műholdas net.Anno a szomszédomnak volt az, hogy a net telefondróton (rézkábel) jött, azaz ADSL nete volt a tévé szolgáltatás pedig műholdról (tányéros tévé) jött, megfűzték az IPTV-vel ADSL-en, ami így osztozott az internettel: az addig is szűk sávszél még karcsúbb lett mert az IPTV is az ADSL sávszéléből vett le.
(Az mé plusz hab volt a tortán, hogy amúgy is messze van a fejközponttól, ez ADSL-nél nagyon fontos mert a PING érték is szar és az adható legnagyobb sávszél is az, minden bazi gyenge lett az IPTV előnyeit meg nem is használta ki.
Szerintem simán átverték.Olyat hallottam hogy egy új (szűz, frissen kiosztott terület,majd oda felépített kvázi lakópark) területen 50 telek lett kiosztva de később ebből többre is ikerház lett építve így ugye az "alap" 50 internet csatlakozási lehetőség kevés lett (ha minden egyes telekre ikerház épül akkor ugye pont 100 bekötési hely kell)
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
60 perc[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Avayasoft
tag
válasz szabonagyur #139412 üzenetére
Korábban panelban laktunk, ahol 64 lakás volt. Gondolom pont 64 db-os swich nincs, csak kevesebb vagy több. A nagyobb biztosan drágább is, ezert úgy voltak vele, hogy hátha nem mindenki akar netet és azok közül sem mindenki épp tőlük. Szóval nálunk sem jutott mindenkinek Digi....
Ha mégis, akkor így jártak. Nem közmű szolgáltató, ezért nem kötelező mindenkinek szolgáltatniuk. -
félisten
válasz Avayasoft #139413 üzenetére
Meg ha valami miatt cserélni kellett akkor volt a régi helyen gond, hoztak valamit, akkor pont nem volt kihasználva minden port, aztán senki sem pótolta az eredeti eszközt
De asszem ahol most vagyunk a Voda koaxa is hasonló gond lehetne, csak mivel netünk van így nem gond.
-
Cs1csó
félisten
válasz totron #139416 üzenetére
Üdv, én keveset mobilnetezem. Még itthon wifin vagy kábelen sem vagyok nagy YouTube néző vagy Tik-tok stb.
A melóhelyen szoktam néha ránézni pl. a PH!-ra vagy egy-két híroldalra vagy ha jön üzenet stb.
Nyilván munkahely tehát amúgy sem a telefonozás a lényeg.
Általában 30MB-al elvagyok, tehát nekem bőven jó a Maraton 5GB akár egy évre is. Sőt mostanában amúgy is keveset járok el, szórakozóhelyre vagy egyéb közösségi térbe ahol esetleg nagyobb igény lenne megnézni ezt azt vagy akár messenger hanghívással is ritkábban beszélek ismerősökkel mobilneten.Tehát amikor jön az DD akkor az aktiválás napján ha netet is kapok akkor egy kicsit "lazábban" tolom ennyi, pl. ilyenkor szoktam kicsit pörgetni a Facebook-ot is amúgy nem.
Nemrég volt valami 1GB és talán ha 200MB lement belőle
Van ismerős aki keményen pörgeti a videót és 50GB/hó csomagja van de azt mondta, hogy van, mikor még otthon is mobilnet megy és így sem lépi túl a havi 30GB-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Rage47 #139419 üzenetére
+1 nekem is ennyi.
A szolgáltatónak persze több oka van:
- felébreszteni az igényt hogy többet akarjunk mobilnetezni
- a versenytársak ellen is jó ügyfélmegtartó/ügyfélvonzó tényezőMegjegyzem sokszor flegmáznak a szolgáltatók, hogy a kártyás ügyfelek "nem fontosak" pedig azok mert:
- minél nagyobb az ügyfelbázis annál fenntarthatóbb a rendszer
- bármikor alakulhat úgy hogy egy kártyás ügyfél átvált havidíjas előfizetésre és ha már kártyásként egy szolgáltatónál van lehet ott marad előfizetőként. -
Cs1csó
félisten
válasz dzf007 #139421 üzenetére
A "nagy" gépen amit csak én használok de azon futnak a torrentek (nem sok csak minimálisan érdekel a helyezés: maradjak "ELIT" rangon. A havi adatforgalmazás a következő: (fejből írom erre emlékszem kb. ennyi szokott lenni átlagban)
letöltött adat: 300GB
feltöltött adat: 250GBTehát ugy bő fél TB-ot mozgatok meg, az 5GB-os maraton mobilnet pedig pont kitartott egy évig.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Én pl használom.
Inkább a net akciót.
Mivel még két SIM-en van és a "netes" a T, ezért azt a számom nem ismerik.
Így ha vkit hívnék, akkor mindig be kellene mutatkozni (oké, túl lehet élni...de akkor jön a köv. kérdés....új a számod? elmentsem? és akkor jön a magyarázatom...már két perc elment és még nem beszéltünk semmiről).
Na szvsz majd számhordozás után használom a beszédet is, de amúgy nem annyira, mert kevés van belőle.Net.
Én marhára örülök pl annak, hogy itt van 50MB free.
Még mindig van belőle, pedig köv. szerdán már le is jár, és jön az újabb egy hó 50MB.
Emelett persze ott a maraton, amiből még mindig van 2GB (a 2-ből) dec 12. óta.
Szóval én nem vagyok nagy fogyasztó, ezért is nem tetszett a Y hozzáállása, hogy kivezetjük az 500MB csomagot, mert úgysem kell az senkinek, de cserébe nem lesz olcsóbb akkor az 1GB sem (korábban sokszor meglépték, hogy X MB-ról Y-ra emeltek, és kivezették az X-et, viszont vagy X árban adták tovább az újat, vagy alig drágábban...most meg még emeltek is az 1GB-on).Szóval Y hulladék ebből a szempontból.
A szerdákat meg értelemszerűen azért aktiválom, hogy se az 50MB, se a maraton ne fogyjon és akkor lazábban lehet aznap netezni...azok sem szoktak elfogyni btw.
Csak azzal, hogy dec. óta lett második T SIM-em, már több ezer Ft-ot spóroltam, mintha csak Y-nél lenne ez megoldva...úgy, hogy csak kis fogyasztás megy mindenből...még így is. -
yogibear
addikt
Bárki, aki nem akar súlyos ezreket költeni előfizetésesre... mert keveset telefonál...
Mert nem lóg napi 24 órát a fácsén meg nem dumál órákat feleslegesen...
Ráadásul a T az egyetlen, aki nem időkorlátos netet ad: Maraton 5Gb 4ezerért...
A másik kettőnél csak időkorlátosak vannak, ami ha lejár, ugruk a rajta maradt net...
Pont ezért hoztam át a számokat a T-hez...
Ha ehhez aktiválod az egy napos DD netet (ha éppen azt adnak), sokáig elég a net, nekem speciel így 10 hónapig tartott ki az 5Gb Maraton...
Arra kell hogy útközben menjen pl a netrádió, mert a beépített FM xart sem ér, vagy bármi netes zene, plusz megnézni a menetrendet, vagy a bolt oldalát, hogy adott termék van-e náluk, vagy csak a másikban, vagy más bolt kínálatát, vagy éppen a hiperben a weboldalukon egy adott terméket, ha ott állsz előtte és nem tudod, megéri-e... sokszor jön jól, a mobilnet, plusz a kártyás fizetéshez is kell, ha más nem azért, hogy az app feljelentkezzen és letöltse a tokeneket...
Ha meg netalán beszélgetni akarok vkivel, arra ott a MobilVoip, a régi regben átírtam a vonalas számról a mobil számára, feltöltök kb 14 eurót és ha feltétlenül mobilon kell beszélgetni, kb 7 forint/perc díjért teszem, plusz a feltöltéstől számított 4 hónapig vonalast ingyen hívhatok... és emiatt is kell a mobilnet.Plusz ne feledd, a magyar mindent szeret, ami ingyen van.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
veterán
Sziasztok,
Most ceges flottaban van a privat szamom, a honap vegen kileptetnek belole, szeretnem kivinni a szamomat.
Telekomos elofizu melle vennek telefont reszletre/egy osszegben. Jo lenne, ha az uj telefonra tudnek migralni a korabbirol, tehat atfedes lenne a regi telefon leadasa es az uj hasznalata kozott.
Van lehetoseg ra, hogy elobb kossek uj elofizetest es kapjak telefont, majd atmigraljak erre a jelenleg ceges flottaban levo telefonszamomat?
Ha nem megoldhato, akkor megveszem listaaron a telefont, majd kesobb szorakozok a telefonszam kihozatalaval.
Koszi
Everybody lies.
-
Ace Ventura
addikt
válasz Pttypang #139425 üzenetére
Nincs szükséged ilyesmire.
Személyesen bemész valamelyik üzletbe, és 10 perc alatt megvan a magán névre váltás, csomagváltás, készülékvásárlás.
Utána a régi telót leadod.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
veterán
-
jani071
csendes tag
válasz Ace Ventura #139426 üzenetére
Ha az előfizetés nem az ő nevén van akkor csak ha megfelelő papírokkal érkezik az üzletbe, meghatalmazas stb.. nem csak ennyi, hogy besétál és kész is.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Köszönöm hogy lecserélte a Telekom ONT-ot, mivel háromszori áramkimaradás megsülte az előző ONT-ot.
-
MODERÁTOR
válasz bolic #139432 üzenetére
Rossz topikban vagy, az ONT ide tartozik, itt mobilszolgáltatásokról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
sziasztok
telekom weboldal, ugye a számláknál ott van hogy részletfizetésem, eddig mutatta kis képen úgye mit fizetsz.
Most:
Részletre vásárolt eszköz.
Most már csak állam mondjuk egy kis kép van amin van tv, óra telefon, wifi router.. stb
Kérdés az hogy ez mostmár ilyen? iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
bolic
őstag
válasz Intruder2k5 #139433 üzenetére
Uhh tényleg, legalább olvasnak. 🤪
-
Beca1990
senior tag
ha nem találom a Domino SIM kártyám mennyiért adnak újat? szeretném megtartani a telefonszámom
-
yogibear
addikt
válasz Beca1990 #139436 üzenetére
Esetleg kereső használata önállóan?
[link]Megsérült a SIM-kártyám, kérhetek-e helyette újat?
Igen, a sérült vagy meghibásodott SIM-kártya cseréjét üzleteinkben kezdeményezheted.
Honlapunkon időpontot is foglalhatsz a Hozzád legközelebb eső üzletünkbe, így minimálisra csökkentheted a várakozási időt.
A személyes okmányok bemutatása mellett a cserét kérheted, mint:
a havi díjas szolgáltatás előfizetője, vagy
a Domino szolgáltatás előfizetője.
A sérült kártya cseréje díjmentes, de blokkolás, rongálás, lopás és feltételezett eltűnés esetén a havi díjas, illetve Domino díjszabásban feltüntetett díjat - 2500 Ft/alkalom/db - kell megfizetni.
A kártyapótlást követően korábbi hívószámod, és a korábban feltöltött egyenleged megmarad.
Fontos, hogy a kártyapótlás csak személyesen történhet, SIM-et sem belföldi, sem külföldi címre nem postázunk! A csere kizárólag a havi-díjas vagy Domino előfizető személyes jelenlétében, a személyes okmányai bemutatásával lehetséges, meghatalmazás nem fogadható el.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
glaci
őstag
válasz 4Grider #139445 üzenetére
Én amikor elveszett a gyerek SIM kártyája weben átváltottam eSIM -re, így egyből tudtuk újra használni, az eredeti pedig egyből inaktiválódott.
Aztán amikor volt időm bemeni egy Telekomba, akkor kértem a fizikai SIM -re vissza állítását.Varszegig kollégának mázlija volt. Viszont a fenti megoldást bártan ajánlom mindenkinek. (Csak rendszert ne csináljanak belőle, mert valamennyi (talán évi 10 alkalom) után már az eSIM -ről visszaváltás is fizetős, ha jól emlékszem.)
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
félisten
-
veterán
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a wifi hívás az csak otthon a saját telekomos routeről megy?
Vagy minden telekomosról?
Vagy ha bármilyen wifin vagyok és van net akkor működik?https://tinyurl.com/rasoapro
-
blueye
veterán
válasz rasotamas #139449 üzenetére
Ez a helyes: "ha bármilyen wifin vagyok és van net akkor működik"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest