Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz mdav88 #61815 üzenetére

    Laguna 3-ra a húszas is simán felmegy, olyan brutálisan néz ki vele, hogy az már durva, de csak vastag küllős 5 esetleg 6 csillagos felnikkel. Sajnos a futómű és leginkább valószínűleg a világ legszarabb útjainak otthon adó országokhoz tartozunk már jó ideje, emiatt sajnos itt még a gyári 205/60/r16 is kényelmetlen, 18-as felnikkel jártam jó pár ezer kilométert, de amíg eljutottam a pályáig, addig szarrá káromkodtam magam az utak és a laguna miatt is.
    Emiatt aztán vissza is tértem a gyári méretre és az acél felnire.
    Szerencsére a nagy sebességhez jó gumit is találtam, igaz már a sokadik szett lett cserélve rajta, de nagyon jól bírják a strapát az akár 270km sebességet is tűrő a Goodyear EfficientGrip Performance XL 205/60 R16 96W gumik. 250 körüli sebesség meg sem kottyan nekik. [link]

    Ekkora sebességnél viszont már minden guminak rendesen megjön a hangja meg a szél zajjal együtt, de 150-ig ezek olyan totális kussban vannak, ami nagyon ritka. A tapadása kanyarban fenomenális, a Mecsekben én aztán szoktam tolni neki rendesen, de ezekkel mintha sínen mennék, a többi másik gumikkal meg azért érezhető volt, hogy ez már nagyon határ volt, meg "sírtak" is...ezek meg mintha erre születtek volna...A laguna 3 kanyarban egyébként is verhetetlen a feszes futóműve miatt. Egyszerűen imádom ezeket a gumikat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák