Aktív témák
-
sosperecek18
őstag
Hello lenne egy kérdésem:
A lényeg, hogy kaptam egy Laptopot, amiben csak 256 ddr-volt, ami 2700-as, én vettem egy 512/400-ast, betettem a gépbe majd ezután ment minden rendesen ezután játszok minden játék elkezd szaggatni nagyon!
Ezután a gép lekapcsolt és nem indul!
Most jön vissza a gariból, megmerjem tenni mégegyszer belettenni a gépbe?
Vagy akkor csak az 512-est?Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sosperecek18
őstag
válasz sosperecek18 #174 üzenetére
VAgy tudja egyáltalán kezelni a 400-as memót?
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sosperecek18
őstag
-
sosperecek18
őstag
Hello sziasztok!
Azt szeretnem megkérdezni, hogy a lenti konfigba vettem 2db 1 gb-os Corsair memóriát, és belerakom, de nem megy dual-ba, csak single-be!
Akkor milyen lapot vegyek, hogy menjen dualban a memória?Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sosperecek18
őstag
válasz Dragbajnok #553 üzenetére
HÁt ezért nem ajánják most már a geilt, mert régebben nagyon jó ramjaik voltak mostmár pedig éppen hogy lehet tuningolni!
Ilyet fogtál ki!
Esetleg próbálkozhatsz a késleltetésekkel!
Vagy esetleg több fesz adhatsz neki!Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sosperecek18
őstag
válasz Dragbajnok #585 üzenetére
Sajnos azt nem tudom megmondani, de ezek szerint egy teljesen átlagos!
Esetleg a geil honlapján megtudod nézni!Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sosperecek18
őstag
válasz Dragbajnok #587 üzenetére
Hát akkor sajna nem tudok segíteni, pedig az ídőzitések alapján jobbnak kellene lennie!
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sosperecek18
őstag
Hello, most akarok venni egy Yonah(Duo Core) rendszert de egy gondom van, hogy 2db memória slot van rajta igy vagy 1gb 667mhz-es, vagy 2db 512/667mhz-es memóriát vehetek bele, mert nincs több cash!
Melyiket válasszam!?Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sosperecek18
őstag
Hello, lenne egy sürgős kérdésem:
Adott egy Asus N4l-Vm dh lap ami 667mhz-es memóriát igényel, de én olcsón tudok szerezni Adata Vitesta 512/533-as memóriát Giannitól, amire gianni azt mondta hogy mennek akár 800mhz-en is, nekem ami kellene hogy max 700mhz-et vigye, szerintetek ha beleteszem vinni fogja a 667mhz-et?
Ha nem attól elindul a gép?
[link]
Itt van egy link a Biosról, a memória feszültség állítása elég ahhoz, hogy vigye a megadott mhz-et?
Előre is köszönöm!Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sosperecek18
őstag
Hello!
Lenne egy kérdésem van nekem 2db 512/400-as Supertalent memóriám,amik most 560-at mennek prime stabilan 2,8volton 3-4-4-8-2tben!
A kérdésem, milyen chip lehet rajta?
A másik, hogy nem árt neki hosszú távon hogy 400 helyett 560-on vannak hajtva?
Előre is kössz!Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sosperecek18
őstag
válasz sosperecek18 #4864 üzenetére
NA megint itt vagyok mostmár 580-on megy 3-4-4-8 2t-ben 2.8v mellett!
Esetleg mit lehet még kipróbálni hogy menjen felfelé már próbáltam 3-5-5-10-et 600-on de nem indul a gép csak pittyeg!Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077