-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pronyó
tag
Hello!
Lenne egy olyan kérdésem/problémám, hogy van egy MSI K9A2 platinum V2-es lapom és most vettem egy AMD Phenom II 940-est és van hozzá nekem 2x2Gb Corsair Dominator 1066-os ramom. namost a probléma itt kezdődik, mivel sehogysem akar 1066-on működni! 800-on mennek és elég idegesítő! alapból 800-ra állítja, és ha felállítom 1066-ra és mentem a beállítást, visszaállítja alapra "reseteli" az összes CELL beállítást.
valaki tudna segíteni?
köszönöm!“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DDR3 - EDO RAMok - Retro - 4 GB - 512 KB - Corsair, Samsung, stb. - nagy mennyiség - több márka
- Eladó új bontatlan 16GB-s Kingmax ramok
- Trident Z5 Neo DDR5-6000 CL32 2x32GB EXPO memória eladó
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs