Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulac12
tag
-
isss
tag
-
bobalazs
nagyúr
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
Milyen rendszerkarbantartó programokat tudtok ajánlani Win 10 alá?
IObit Advanced SystemCare-t használok, de olvastam, hogy sok a zűr a céggel meg gondoltam meg is kérdezem, hogy vannak-e olyanok akik ismerik-e ezt meg a konkurens termékeket és mit ajánlanak helyette.Uninstaller-t meg Smart Defrag-ot használok még, de szerintem a Defraggler jobb program. Legalább is alaposabbnak tűnik.
Szerintetek? Nem tudom hová fordulhatnék a kérdéseimmel, lehet rossz helyen járok.
-
Argos
őstag
-
akaido
addikt
válasz Exodius #15865 üzenetére
A munkája nagyon komoly. Igazi "bit_kőkori" azaz gyűjtögető életmód eredménye, de sok programot optimalizált is, amennyiben azt lehetett.
Az itteni hozzászólásai stílusával lehettek gondok talán, de ez csak tipp, nem vagyok moderátor.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
törölt tag
Bitdefender Total Security 6 hónapra
USA IP kell hozzá -
törölt tag
Corel AfterShot 3 lifetime licence[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz ggeleven #15871 üzenetére
Bemásolom inkább ide ezt:
Corel After Shot 3 – most ingyen
szerző: Irházy Róbert (Birdie) - 2017-07-06 17:0901 546
A Corel tavaly májusban jelentette be az After Shot Pro 3-at, most pedig egy rövid promócióban ingyen elérhetővé teszi a teljes After Shot 3 változatot.Az objektív hibák korrekcióját, a csúcsfények visszaállítását, az egyszerű és gyors vízjelezést, a bőrhibák javítását és természetesen az alap RAW feldolgozó funkciókat kínáló szoftver Windows és Macintosh gépekre is letölthető, a mellékelt sorozatszámmal pedig az összes funkciója elérhető lesz.
-
törölt tag
Back To Bed - egy művészi 3D logikai játék egy bizarr csavarral
-
ptesza
senior tag
válasz ggeleven #15873 üzenetére
Indulás után a bal alsó sarokban egy kis ottmaradó reklámmal fogad.
Miszerint ez a standard verzió és ha áttérsz a pro verzióra akkor cikra 20 dodo.
pro változat előnyei:
- levels and curves
- Catalog support
- WatermarkingEzekkel akár lehetne egy LR alternatíva is.
Nálam nem sikerül RAW fájlokat kezelnie. DNG és CR2 volt próbálva azt biztosan nem látja. Még próbálkozom majd a progival.
-
törölt tag
1 év Sticky Password Premium
Innen tölthető: [link]
A köv. kulccsal aktiválható az 1 éves licenc: DA00PR-654D7B-9F4595 -
8
senior tag
Köszi!
Az ingyenes Mobilkincstár appban ajánlással +22.000Ft! 52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 10.500Ft! Privát üzenetben küldöm
-
UserX
addikt
[ Szerkesztve ]
-
isss
tag
-
NumBill
csendes tag
Age of Wonders III Steam fiókhoz ingyen hozzáadható.
-
UHHH
senior tag
Manual Camera : DSLR Camera Professional (Procam) Google Play-en.
-
crok
nagyúr
Asszem' erre már én is ráfutottam párszor ez nem AZ a Manual Camera Hanem a másik.
-
-
crok
nagyúr
Amit linkeltem az valamifele "etalon" volt telefonfotos korokben. Csak en is mindig kevertem ezt a ket appot a nevuk miatt.
A custom GCam meg kicsit azert a stabilitasa miatt szerintem hype. Legalabbis amiket olvasok meg kiprobalok azok kozt meg nem nagyon volt olyan, aminek minden resze hibamentesen ment, ami meg ment az pl. harmad-otodik kattintas utan elfelejtett kepet menteni (vagy FC) - pedig jellemzoen Arnova/BSG. De lehetek a statisztika mostoha fattya is.. -
denko
senior tag
sziasztok,
Snagit- hoz keresek promokodot vagy bármit, nagyon jó cucc. Találkozott már vele valaki (promoval)?
-
8
senior tag
Köszi!
Az ingyenes Mobilkincstár appban ajánlással +22.000Ft! 52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 10.500Ft! Privát üzenetben küldöm
-
looser
addikt
Az alkalmazás maga pedig innen tölthető, a Franzis oldaláról "csak" a kód jön
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
CabalX
aktív tag
[Motorsport Manager Mobile2 - Android] 1400Huf helyett ingyen
-
törölt tag
Limbo - egy logikai-ügyességi játék. A nagyon egyszerű kinézet mellé egy nagyon extrém és magával ragadó játékmenetet kapunk.
-
crok
nagyúr
Ja, jöhetnek Android appok is? Az összefoglaló szerint "Windowsra telepíthető" programokról szól a topik de ha látok értelmes Android appot olcsóbban / ingyen akkor írok én is ilyesmit szivesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PayPal
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Marvel Snap
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.