- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
[link] [link]
[link] [link]
[link]
Csináltam az Elvis-es tankról is közelit, de sajnos az 50. feltöltési próbálkozásra sem bírtam feltenni.
Majd idővel.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Allien
veterán
Én speciel gondoltam rá. hogy feldobjam, de személyiségi jogok miatt nem mertem.
Két képet készítettem, de ezt választottam inkább: [link]
Illetve, egy ''zseni'' kép alkotás közben () [link]
Ezen kívül,
''nincsen szobor tövis nélkül'' :[link]
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
ArthurMiller
senior tag
Nem sorolom fel mindenki nevét, mert hosszadalmas lenne, én meg lusta vagyok Szóval inkább kollektíven gratulálok mindenkinek a fotókhoz, volt közöttük pár kiemelkedően jó, nagyon tetszettek Kár, hogy nem lehettem ott.
-
KrAt
veterán
válasz ArthurMiller #468 üzenetére
Majd a legközelebbin ott leszel
Remélem lesz, majd egy ilyen őszi, természetfotós, falevélhullatós.. -
biggamer
veterán
Ma hajnal fél négyig néztem a TV-t ( ostromállapot ), ott mondták, hogy a nagy címert feszítették le róla a trógerek.
Még jó, hogy megvan eredeti állapotában örökítve.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Jeannie
senior tag
válasz biggamer #480 üzenetére
Ezért örültem neki én is nagyon
Közelebb mentem én is hazafelé, de nem engedtek közel, épp vitték el a kiégett autókat és minden tiszta korom volt. Egy halom gázálarcos-pajzsos rendőr állt a tér körül, körbe volt kerítve, viszont a csillagot már visszarakták a műemlékre, viszont fehér festékkel van leöntve és össze van firkálva.
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Örülök nekihogy örülsz.
Csak a csillagot öntötték le és firkálták össze, vagy az egész emlékművet ?
Megint lehet majd mindent rendberakni, a mi pénzünkből.
Még jó hogy vannak azok a videó felvételek, remélem megszívatják a mocskos trógerokat.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Jeannie
senior tag
válasz biggamer #484 üzenetére
Tényleg kicsit zavaros volt amit írtam Szóval a csillagot leszedték, helyette betűzték a magyar zászlót, az egészet leöntötték és összefirkálták, kicsit felbontották a járólapot körülötte meg elhordták a kordont. A tévé épületén minden ami lehet össze van törve, tiszta korom az egész, félelmetesen néz ki.
-
Jeannie
senior tag
-
Jeannie
senior tag
válasz werttzui #487 üzenetére
Tegnap a Blahán randalíroztak ... jó is hogy bejártuk ezeket a helyeket mert egy pár nap múlva nem marad belőlük semmi... Én azon aggódom hogy az egész várost szétverik. Ma is két McDonald's-nak adtunk kölcsön embereket romeltakarítani, mindent összetörtek, elvitték ami mozgatható...
-
Jeannie
senior tag
Nos, lenne egy ötletem...
őszi PH!otóstalálkozó, második felvonás - ki a városból: természetfotók
útvonal javaslat: Moszkva térről 158-as busszal a Libegőhöz, azzal fel a János-hegyre (tériszonyosoknak is nyugodtan ajánlom: nem megy magasan és a sebessége 4 Km/h), ott lehet barangolni az erdei ösvényeken, makrózni, tájképezni, piknikezni a Normafán (igény esetén bort viszek), vonatmániásoknak utazni a gyermekvasúton (régebben Úttörővasút), szép budapesti látképeket csinálni az Erzsébet-kilátóról (magáról a kilátóról is, most újították fel), esetleg a későbbi órákban naplementefotó.
időpont javaslat: valamikor október végén, amikor már szinesednek-hullanak a levelek
hmmm -
Jeannie
senior tag
Ide simán hozhatnád szerintem az ebeket is ők is remek téma lesznek, és ha esetleg nem engednek fel velük libegni, megyünk busszal és akkor elviszem a nagyi gurulós bevásárlókocsiját, abba bele lehet pakolni mindent amit a múltkor nyűg volt cipelni
na, jól van leállítom magam
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Nekem 21.-e szombat, vagy 29.-e vasárnap lenne jó, ha lehet úgy tervezzétek.
És hánykor akarnátok elkezdeni ?
Peeersze ha mehetek.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
[link]
Egy PHotóstalálkozós kép 16.-áról.
Az ostrom kezdete elötti nap, amikor még teljes '' pompájában '' látható az épület.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Jeannie
senior tag
válasz biggamer #494 üzenetére
A 21-e jó alternatívának tűnik, így elsőre, aztán majd kiderül, én mindenképp szeretném ha szép fényviszonyok lennének, viszont tudatosulna a fákban is hogy már ősz van - tudom, nagy igények ...
Ezt a jöhetek-nem jöheteket meg most fejezzük be, szerintem már akkor túltárgyaltuk amikor a múlt heti összetalálkozást szerveztétek, tárgytalan ... Legalább annyian legyünk mint a múlt héten
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- World of Tanks - MMO
- Ukrajnai háború
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest