- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Prodidzsáj #77750 üzenetére
Kellene működjön a visszaaktiválás jelszóval telefonon is.
Bár a sok kártyacserével összefüggésben elkövetett visszaélés miatt nem lennék meglepve, ha mégis csak személyesen menne.
Hívd őket újra.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
IntelKiller7
veterán
válasz Viktor0610 #77746 üzenetére
Nem kért semmit. Mutattam a jótállást és már csinálta is. Vagyis csinálta volna, de épp nem működött a rendszer akkor. Mondta, hogy később megpróbálja. Mondtam, hogy oké és mehettem is haza. És másnap már független volt a készülék. No mindegy.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Prodidzsáj
tag
válasz Viktor0610 #77751 üzenetére
Köszi! Akkor próbálkozom
-
simpley
őstag
válasz feketedini #77747 üzenetére
Ha valamivel nem vagy elégedettt/ nincs jelenleg olyan csomag ami neked bejön nem mindig a váltás a megoldás.. Kérhetsz egyedi ajánlatot, de akár azt is megvárhatod míg behozzák új tarifákat. (valószínű, hogy lesznek új tarifák a hónapban.. )
signed by simpley.
-
snooze
veterán
az appban és a webes felületen nektek mutatja a felhasználható mobiladatot?reggel óta egy nagy 0mb van,pedig tuti nem fogyott le,tegnap még 9.5gb volt.
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #77756 üzenetére
nálam a webes felületen sem megy..akkor nyilván nem app hiba..
ujratelepitve is ugyanaz..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Landsmann
addikt
Nálam is jó. Azt viszont már máskor is észrevettem, hogy az app widgetje és maga az app sokszor nem ugyanannyi hátralévő adatmennyiséget mutat. Érdekes módon a widget mutat kevesebbet. Még fordítva el is tudom képzelni, de így igen érdekes.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
snooze
veterán
-
JayZ
tag
Sziasztok! Telenor XS plusz csomagban a messenger adathasználata beleszámít a havi adatforgalomba? Elsősorban videochat használat miatt vagyok kíváncsi.. köszi!
-
snooze
veterán
rtlmost+ a telenornál off..
GO Gunners!!!
-
Gubu0101
veterán
Csákó.
A XXL korlátlan net mennyire korlátlan?
Olvastam,hogy napi 30Gb a max?…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
simpley
őstag
válasz Gubu0101 #77766 üzenetére
Érdemes várni szerintem, már javában zajlik az átmárkázási folyamat és új csomagok is várhatók hamarosan.
Nem tudom mennyire fontos, de egy pár napja/hete valamelyik fórumozó töltött fel egy screenshoutot miszerint 8.-tól érvényesek a laa.hu domain titkosítási protokolljai.signed by simpley.
-
félisten
-
nagyúr
Sziasztok!
Lehetséges, hogy a Telenor nem jól méri az adatforgalmat? Feleségem telefonján maga a telefon is méri az adatforgalmat és be van állítva a fordulónap is. Eddig kb. +/- 100MB pontossággal pariban volt a Telenor és a telefon mérése. A mai napon azonban kapott egy SMS-t, hogy kevesebb, mint 20% van az adatkeretéből. Megnéztük a telefont, ott 1,78 GB fennmaradó keret szerepel, míg a MyTelenor-ban (appban és neten is) csak 663 MB . Szóval kb. 1GB adathasználat a különbség.
A készülék nem rootolt, mindig csak a Play-ből van app telepítve, de nincs köztük semmi "nemkívánatos". A felhasználói szokások nem változtak.
Ki lehet valahogy deríteni, hogy mire lett felszámolva az 1GB-t? Vagy legalább azt, hogy mikor lehetett kiugró adatforgalom?
Köszönöm . -
simpley
őstag
válasz szabonagyur #77768 üzenetére
Kártyás csomag is lesz új szerintem 21-22 Ft körüli perdíjjal..
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
simpley
őstag
A névváltást én nov 18-30 közé tenném. És ezzel le is zártam a Laa. témát ÖRÖKRE.
signed by simpley.
-
félisten
-
félisten
válasz #72445440 #77779 üzenetére
Van céges előfizetésem, de van egy saját számom aminél jó lenne ha lenne rajta mobilnet mert azt a telefont navigálásra használom. De ugyebár még havi 1000 Ft-t sem szívesen fizetnék annyiért, hogy van havi 50-100Mb adatforgalmam rajta. Egy 5GB 5000 Ft egy évre teljesen okés lenne erre. (Cégesen van mobilnetem de megosztogatni utálom )
-
Landsmann
addikt
Nekem a lenti összeállítással volt indokolatlan adatfogyasztás, ami az egyik szoftverfrissítés után jelentkezett. A következpő frissítés után megszűnt a hiba. MÍg fennállt a probléma, egy beállítás megváltoztatásával ki lehetett küszöbölni a problémát. De ez csak 2 kártya esetén, szolgáltatói oldalon nem aktivált, de a készüléken bekapcsolt VoLTE funkciónál jött elő, amikor a mobil adat forgalom a 2-es SIM-re volt állítva és telefonáltam az 1-es SIM-ről. Csak úgy pörögtek a mb-ok. Először 2 mb-ok, majd 13 másodpercenként 50, később 50 másodpercenként 100 mb. Mindez 3G-n. Fizikailag lehetetlen és a szoftverhiba beleszólt a számlázási rendszerbe. Amivel ki lehetett iktatni a hibát, az a +A másodlagos SIM-kártyán mobiladat-forgalom használata VoLTE hívásokhoz". ha ezt kikapcsoltam, helyre állt a rend. De a következő szoftverfrissítés után is helyreállt ennek a bekapcsolása esetén is. Körülbelül 2 hét volt a két frissítés között még valamikor januárban.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
félisten
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Home + net csomagom van 2x30gb.Most 11.én lesz a számlázási ciklus ideje, viszont úgy néz ki hogy nem lesz elég addig a mobilnet mennyisége.
Ha rendelek egy egyszeri 10gb-os kiegészítő csomagot, az a mostani számlához lesz írva?
Vagy a következő számlázási ciklushoz?Vagy inkább próbáljam meg beosztani a netet? :D
-
bedibazsa
senior tag
válasz aprokaroka87 #77789 üzenetére
A mostani számlához lesz írva.
-
Prien
addikt
válasz aprokaroka87 #77789 üzenetére
Szerintem már lezárták az előző havi számlát, nekem hó elején jön email és sms a számláról, de csak 18-a körül vonják le a számláról.
A kevés is több a semminél.
-
jociolaszi
tag
Sziasztok miért nem látom az uj honlapon a telefonok törlesztő részleteit? Hol kell keresni hogy mennyi van még belőle? Eddig simán lehetett látni a saját adataimon belül!
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz jociolaszi #77795 üzenetére
A honlapon én sem látom, de az appban látszik még hány hónapvan hátra. Illetve ha az oldalon belépve nézel új készüléket, ott is mutatja mennyit kellmég befizetned a jelenlegiből.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
válasz jociolaszi #77795 üzenetére
Most én sem találom, de a számlán rajta van, hány forintnyi törlesztés van még hátra.
Xiaomi 13T
-
simpley
őstag
-
MODERÁTOR
-
MDanny
senior tag
Sziasztok,
Lehetséges, hogy a Hiper M Net csomaggal elérhető a 4G+, de a Hiper M Talk csomaggal nem?
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest