Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • club1

    veterán

    válasz csernak75 #22975 üzenetére

    A térképeik sok helyütt nem jelentenek semmit, főleg akkor nem, ha ügyfélpanaszokra állítgatnak az antennákon, de természetesen a térképpel ezt nem követik. Az eszközök vételérzékenysége között pedig természetesen vannak különbségek. A te internetes eszközöd nem véletlenül kerül függetlenül több mint 50e Ft-ba (igaz, főleg a 4G miatt, de alapból egy egészen jó eszközről van szó).
    Az alföldi kutatási területem térkép szerint 3G-vel részben lefedett. Még az 5800-as Nokiámmal sem találok sehol sem 3G-t, az pedig megtalálja ha valahol van. Még kilátóról is próbálkoztam. Ugyanakkor ismerek olyan részt ahol van, pedig térkép szerint ott pont nem kellene hogy legyen, meg nem is logikus hogy van.
    Már korábban írtam: A Pannon hálózatmenedzsmentje nálam már kb. 10 évvel ezelőtt leszerepelt, amikor nagyon sokat kellett az M1-en mászkálnom, és gyanús volt, hogy mindig ott szakadt meg a hívás. 6 évig biztosan megvolt a 2G! hálózatukon az a lyuk ahol ez mindig bekövetkezett, ez pedig nagyon óvatos becslés szerint is több tucat (szerintem akár időnként több száz) hívás megszakadását kellett jelentse naponta. Szóval ha az ilyesmit nem veszik észre, vajon mi várható tőlük?

Új hozzászólás Aktív témák