Hirdetés
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
kovadika
őstag
Sziasztok! Vettem anno egy Nikon d3100+18-55-ös kitet, most eladnám az objektívet. A garanciáját hogy tudom melléadni? Van egy 4-es lap, ami a webáruház jótálássi jegye rajta a vásárlás időpontjával, plusz az üzlet pecstétjével, ehhez van hozzátűzve a nikon vázhoz járó garanciajegye, plusz az objektívé. Ha szétszedem ezt az összetűzést, kiveszem belőle az objektívét és lefénymásolom neki az üzlet garaniajegyét, majd ezt összetűzöm és elküldöm akkor az úgy jó lesz neki? remélem érthető..
-
kovadika
őstag
Sziasztok! Nikon D3100-hoz milyen obit ajánlanátok? felhasználás: főként portré, néha állatok fotózása. Fixet nem feltétlenül szeretnék, de az olyan ajánlatok is érdekelnek. Kb 100 Ft-ig
-
kovadika
őstag
Nikon D3100-hoz tervezek vakuvételt. Nem nagyon vagyok otthon a témában, ezért szeretnék segítséget kérni. Milyen vakut ajánlanátok 50 ezres keretben? Illetve valóban nem lehet szinkronkábellel, vagy esetleg drót nélküli vakuzást csinálni ezzel a vázzal?
-
kovadika
őstag
válasz MC Pite #38564 üzenetére
Tehát ha jól értelmezem a slave annyit tesz, hogy a beépített vaku villanására aktiválódik a külső vaku és villant? Ezt a Yongnuo yn-565ex is tudja a pixinfós tesztje szerint. Kérdés csak az, hogy tudom-e használni vezetékkel D3100 úgy, hogy a beépített vakut ne kelljen egyáltalán használni.
-
kovadika
őstag
válasz MC Pite #38568 üzenetére
Nem tudom melyik a jobb, mint mondtam nem vagyok otthon a témában, az első vakuvételem lenne, elég kezdő vagyok még. Német amazonról be tudok szerezni bármit, mert kedves ismerős hazahozza nekem. Eddig ezt a két típust ajánlottátok, ezek közül melyik a jobb ár/érték arányú? Tehát ha jól értelmezem, akkor vezetékkel se lehet használni a D3100at, csak slave-vel.
-
kovadika
őstag
40-50 körül milyen vakut ajánlanátok? Nikon gépre. Eddig ezt néztem ki: [link] 43 k-ért.
-
kovadika
őstag
Kicsit off, de valaki meg tudná mondani, hogy kb mennyit tud egy ilyen gép mondjuk egy D3100-hoz képest: [link] ?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Kedvenc zene a mai napra
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Gyúrósok ide!