Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- E-book olvasók
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
este meg a későbbi napszakokban pl naplemente én is M-ben fotózom,csak néha van amikor hirtelen kell használni a gépet hogy átkapcsolva hagyom. Vaku egyenlőre nincs, majd egy sb600-ast akarok venni ha úgy döntök hogy buliban vagy ilyen helyen kívánom folytatni a fotózási tevékenységet. Néha szoktam használni a P tárcsát hogy rekeszelje már a gép a képet de amúgy nem nagyon. Egyre jobban átszokok az M-re viszont volt pár képem D60-al amelyiket M-ben lőttem és hibás volt picit ezért kételkedtem a dologban aztán lassan már remélem jobban mér fényt a szemem mint a gép.
-
gab.m
senior tag
Nem olvastam végig az írásod, lehet vannak benne hasznos tanácsok, de ezen kiakadtam:
a verzió – “szinte korlátlan lehetőségekkel”
Nikon D600 váz, Nikon AF-S 70-200mm f/2.8 G ED VR II teleobjektív, Nikon AF-S 17-55mm f/2.8G IF ED DX alapobjektív. Összesen: kb. 1.6M ft
Szinte korlátlan lehetőségekkel? Khm. De még nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy egy DX optikát ajánlasz FX vázhoz. Ezt szerintem azonnal javítsd, nehogy bárki ez alapján vegyen ilyen kombót.-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Kleroo
veterán
A hibákat kiegészíteném:
Tamron 70-200/2.8 sportra? Muhahah. Nagyon nagyon nem.Érdemes lenne kiegészíteni használt cuccok vonalával. Szerintem a fotós "társadalomban" ez nagyon nem elhanyagolható rész.Én pl nem is tudom hirtelen mikor vettem utoljára boltból valamit.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
spanyoll
addikt
Egy vicc jutott eszembe, amit a múltkori borvacsorán hallottam, akinek nem inge alapon kéretik olvasni.
Borászt meghívják egy borvacsorára mint előadó, elmondja a kis dolgait, kajálgatnak, borozgatnak, egyszer csak odajön hozzá egy parasztbácsi, hogy kóstolja meg a borát és mondjon véleményt. Azt mondja a borász, hogy nagyon finom. A paraszt bácsi viszont erősködik, hogy biztos, legyen őszinte nyugodtan, nem sértődik meg. Erre a borász: "Ez esetben minden bort kiönteni, hordókat elégetni, minden tevékenységet beszüntetni."
mod: "mivel a d300s és d4 között nem igazán van tudtommal igazi köztes megoldás"
Jó nagy szarban lennénk akkor kérlek, mit ne mondjak[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Visszatérhet a kezdeti stratégiához a Nothing Phone (3)?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Play station plusz megújítás törlése.
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest