Aktív témák

• grabber

addikt

válasz jorden06 #7234 üzenetére

D40-el lehet,hogy megbánná.
    Tv-hez meg:a drága készülék rendelkezhet például beépített háttértárral így felvehetsz élő műsorokat és visszanézhetsz.Egy-két csatorna HD-ben jön akkor kitudod használni a képességeit.Amúgy meg,pont most szűnt meg az ideiglenes digitális sugárzás,mer átállnak állandóra ;)
    Amúgy amikor eldöntöttem,hogy szeretnék komolyan fotózni nézelődtem gépek iránt.Eleinte FZ30 néztem ki,majd kijött az utód FZ50.De zajosak voltak és hiányoltam SLR nyújtotta szabadságot.Vártam a S9600-at,de azon sem újítottak semmit.
    Ekkor nézelődtem a D40 felé.De mindig a D60 felé vonzottam,kicsit többet tudott,de zajosabb.Elmentem kipróbálni őket,hátha akkor könnyebben tudok választani.Tapogattam jó-jó,de kicsi.Játékgépnek éreztem.Majd megfogtam D80-at :Y Kényelmes a fogása a kereső meg sokkal jobb.Go haza és utánanéztem.Ez már csomó mindent tudott.Csak a LV hiányzott és a VGA nagy kijelző(D300-ról),meg a videó de erről már le kellett mondanom.Később jöttek a pletykák az utódról.VGA kijelző,videó,LV.Na ezt érdemes megvárni.Végre kijött és már ott tartok ennél nem is kell jobb.Én így jutottam el a középkategóriáig.Tudom mi a különbség kezdő és középkategória között.Így nem is gondolkoznék,hogy melyik kell nekem.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák