Aktív témák

• feco88

tag

Tiszteletem az uraknak.
    Olyat szeretnék én kérdezni, mint nagyon amatör kezdő fotós, hogy milyen DSLR gépet ajánlottok nekem olyan 300ezerFt max árban. Nekem ilyen mindent szerető hajlamom van, de sokat használnám nagyobb rossz megvilágítású térben mint pl templomokban. Nagyon nem értek hozzá olvasgattam visszább, de mégjobban összezavarodtam, mert nem értem ezeket a kifejezéseket. Leginkább egy ilyen sportfotózáshoz kellene :)) , na meg ha ismerősök megbíznak akkor tudjak jó képet csinálni nekik. Nem akarok sokat tőle, csak ha kell tudjon nagyon közelre hozni, meg makrós képet csinálni. Gondolom obin is függ a dolog, sőt... de ha segitenétek miyen nikon-t vegyek ami 300-bol kijön és sok helyen tudom használni azt nagyon megköszönném. Eddig egy Fuji S5700-as gépet használtam tanulni, csa sokszor nem elég :F egyszerüen nem tudok elég világos és tiszta képet kihozni belőle. még 1x köszönet a válaszokért :R :R pentax-ot is ajánlottak nekem, de a nikonnak az álása meg az árai egész megtetszedtek és debiben a saturtnban volt szerencsém egy D80-ast próbálgatni és egész jó benyomást tett nekem( lehet azért mert még más gépet nem volt szerencsém kipróbálni ) :U

[ Szerkesztve ]

Aktív témák