Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz Brandynew #6445 üzenetére
Haveromnak hatalmas fái vannak, se nem metszett, se nem permetezett soha. Annyi a gyümölcs, hogy már lehajolni is lusta érte, sokszor csak átmegy rajta fűnyíróval. Nincs már kinek osztogatni. Én se tervezek permetezni, ellenben metszeni igen.
Úgy terveztem, hogy gyomirtózva, szántva lesz a telkem, meg is vettem az xxl-es glialkát. Inkább meghagyom ősfüvesnek és vegyszermentesnek. Jelenleg békák, siklók gyíkok vannak a telken. Nem hiszem, hogy tetszene nekik a permetezés. Nem győzöm kerülgetni őket a kaszával. Csinálok majd nekik egy kis tavat.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
inf3rno
nagyúr
válasz Brandynew #6445 üzenetére
Nálunk is van ilyen sárgabarack. Sőt a régi magról kelt sárgabarackjaink közül egyet se metszettünk, csak az újakat, amiket kertészettől vettük. Vannak, akik egyáltalán nem metszik a csonthéjasokat. Nálunk nagyon sérülékenyek, belevágsz, aztán elfertőződik és elkezd vérezni a fa. Talán a szilva, ami a legellenállóbb ilyen téren, de azt se szokták metszeni. A barack nem igazán bírja ezt a klímát, túl hideg neki, főleg az őszibarack, ami nagyon nem működik itt. A cseresznye, meggy is sokszor vérzik, de azok elvannak. Az Alföld más, ott szokás metszeni a barackot is, főleg nagy ültetvényeknél, mert gondolom jobban terem orsó formára vágva.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Filmvilág
- Autós topik
- PlayStation 5
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest