- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Az Apple megszerezné a klubvilágbajnokság közvetítési jogait
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Léghűtés topik
- Érkezik Magyarországa az LG szuper dizájnos hordozható projektora
Hirdetés
-
A franciáknak elege van abból, hogy minden gyerek mobilozik
it Vissza akarják szorítani a gyerekek és tinédzserek közösségi média- és okostelefon-használatát.
-
Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt
ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.
-
Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz vendingo #6086 üzenetére
Én azt vettem észre, hogyha ágyasat csinálok belőle, akkor az acetonos mellékízt okozó anyagok koncentrálódnak a gyümölcsben, és a pálinka megtisztul tőlük. De ezt se túl sok minta alapján gondolom így. Próbáld ki egy kis üveg ilyen birs pálinkával meg néhány szem eperrel, úgyis szezonja lesz. Hátha csodát tesz vele. Nekünk volt egy 10-15 évig zöldségbolt, ott a maradék gyümölcsből szoktunk mindig cefrézni. Most már egy jó ideje nem főzünk sajátot.
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen