Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lafaty80

    őstag

    válasz biker #25024 üzenetére

    Értem, a gond nem ilyen jellegű, felrakott fólia után az újjlenyomat olvasó nem működik, nem ismeri fel a már rögzítetteket, újat sem enged, mert azt írja, hogy hibás/koszos az érzékelő (ujjlenyomat). Voltam bent pénteken, telefonnal és fóliával. Neki sem sikerült.
    De érdekes volt a szitu, mert folyamatosan két dolgot hajtogatott az eladó: egy hogy szerinte ennek mennie kellene, és töröljek minden ujjlenyomatot és vegyem fel újra őket (ezt ugye a fenti dolog miatt nem is tudtam volna). A másik, hogy mivel hazavittem és én raktam fel, nincs rá garancia. Mondtam ok, jótállás nincs, kellékszavatosság? Ja, az csak akkor adna, ha ott rakták volna fel. Erre találtam mondani, hogy mutassa már meg, hogy a boltban hola van ez kirakva, vagy amikor vettem, ezt miért nem mondta el? A végén addig magyarázta, mantrázta ezt a két dolgot, hogy szép lassan magától viszaadta a pénzt.
    Az én olvasatomban amit neten találtam, az jön le, hogy kellékszavatosság akkor is van, ha jótállás nincs, és az első 6 hónapban az eladónak/kereskedőnek kell bizonyítani, hogy a temék nem volt hibás, amikor eladta. (elvileg fordított helyzetet feltételez a jog, tehát úgy tekinti, mintha a vevőnek igaza lenne és tényleg rossz lenne a termék).
    Vagy rosszul értelmezem?

    Cuccaim: https://kit.co/lafaty

Új hozzászólás Aktív témák