Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
válasz tibcsi0407 #5275 üzenetére
Nem, és egyelőre nem is tervezzük.
-
Fiery
veterán
válasz tibcsi0407 #5282 üzenetére
Utánanézünk a DDR5 feszültségeknek.
Tizedesjegyeket tudod állítani az AIDA64 / főmenü / Fájl / Beállítások / Hardverfigyelés oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
válasz tibcsi0407 #5285 üzenetére
Nem, ilyen mély konfigurációt nem szeretnénk implementálni.
-
PuMbA
titán
válasz tibcsi0407 #5289 üzenetére
Nekem is működik maga a stressz teszt, csak az üzenet nem stimmel Ha nyomok 5 percre egy stressz tesztet, leállítom, bezárom az Aida64-et, majd újra megnyitom, akkor jön az üzenet, hogy előzőleg terminated unexpectedly volt, miközben semmi baj se volt, a rendszerem atomstabil.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz tibcsi0407 #5291 üzenetére
Akár a Windows is okozhatja, mert nekem már fent van a Windows 11-hez a 23H2-es javítás. Pár napja dobta fel nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
válasz tibcsi0407 #5302 üzenetére
Bizarr, még sosem láttam ilyet. Esetleg Windows restart? Tudom, tipikus szöveg
-
emre33
addikt
válasz tibcsi0407 #5309 üzenetére
Engem a PCI-E sebesség hiánya bánt nagyon.
Pontosan lehet tudni a max és a jeleneti kapcsolati sebességeket. Lásd a lenti képet.
Még a megoldást is elküldtem anno, de nem nem, lehetetlen.... ????És igen, a senzor érzékelése siralmasan gyenge. most vettem egy Asus B650E és Ryzen 9 gépet. Reggelig sorolhatnám a hiányzó Aida64 érzékelőket
És én ennek ellenére hajlandó lennék kifizetni, na de 23.490 Ft csak egy évre? Nem lopom én a pénzt.
Nagyon kíváncsi lennék, hogy ki az aki magyar magán emberként inkább ezt kifizeti évente, minthogy az ingyenes HWiNFO64 használná.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Fiery
veterán
válasz tibcsi0407 #5348 üzenetére
Ritkán nyúlunk hozzá, jól működik. Érdemes azonban 2 körben tesztelni: először az első 4 tesztet bepipálva, az egy vegyes terhelés. Ha azzal nincs gond, akkor a második körben csak az FPU legyen bepipálva. Azzal a maximális disszipáció és hőtermelést lehet elérni.
Ha hiba van, szinte mindig kékhalál vagy egyéb rendszer összeomlás történik. Amikor pedig mégis sikerül az összeomlás előtt leállítani a tesztet hibajelzéssel, akkor nem lehet eldönteni, mi okozta a számítási hibát, hiszen a processzor szinten minden része (integer rész, lebegőpontos rész, dekóder, cache-ek, reorder buffer, stb) részt vesz a tesztben.
[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
válasz tibcsi0407 #5352 üzenetére
Akkor lehet, hogy az FPU + System Memory lenne a legjobb erre a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kuponkunyeráló
- Politika
- További aktív témák...
- Intel i7-4770 - 3.4GHz - LGA1150
- AMD Ryzen 9 7950X 4.50GHz (64M Cache, Up to 5.7 GHz)16-Cores AM5 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D BOX processzor - Új, bontatlan termék szaküzletből - számla, garancia
- Intel Core I3 10100f
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz (96MB Cache, up to 5.0GHz) CPU! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest