Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Rusher4587
üzenetére
Szerintem, kérdés, mi a célod.
Szerintem, ha csak konvertálni akarod és néhány alap kiigazítást, módosítást akarsz készíteni, akkor nem kell. Így nagyon gyorsan fel lehet dolgozni a képeket és így is jobb eredményt kapsz, mintha jpg-ben fotóznál. Az alap funkciókat tudja.
Itt egy oktató videó, hogy mire és hogyan is használhat az Express, tehát az ingyenes változat:
Getting Started with Capture One Express Sony | Webinar | Capture OneAzonban, ha jobban el akarsz merülni a szerkesztésben, több időt szánsz egy képre és szeretnéd kihozni a maximumot akkor érdemes. Rengeteg extra funkció van benne, ami jól használható.
Azt is megteheted, hogy letöltöd az ingyenes próba verziót, ami teljes értékű felhasználást biztosít 30 napig, aztán pedig eldöntöd.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Rusher4587
üzenetére
Én a 11-es Sony Pro-t vettem meg a nyáron, akkor nagyon-nagyon akciósan, 99,- Euroért lehetett hozzá jutni. Ez "örök licenc" (nem kell évente megújítani) és 2 gépre szól, melyek azonos fiókhoz kell tartozzanak. Így az asztali gépre és a kis, 12.5"-os notimra is felkerült.
Sajnos a 12-nek (még upgrade-ként is) annyira felment az ára, hogy én biztosan maradok a régi verziónál. (Abszolút amatőr, hobbifotós vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Horgász topik
- Autós topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest