Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Vesa #13055 üzenetére

    Feltételezem, hogy van egy bizonyos mennyiség előre legyártva. Aztán a fogyás ütemében pótolják.
    Meg ugye az adott kód egy adott terméket jelent, nyilván nem lehet vaktában még gyártani, az adott termékhez kell jónak lennie. A variációk is végesek, szerintem luxus lenne mindenhez alapból x tízezret legyártani.
    Alig ismert Early Acces nyilván nem kap elsőre sokat, és DLC-k, ill. kiegészítő lemezek kódjaiból sem kell annyi mint az alapjátékból, mert az alapjátékból fogyik a legtöbb, törvényszerű, hogy a későbbi tartalmakból kevesebb.

    Pont az Early Accesses fogyott ki, gondolom nem gondolta a fejlesztő, hogy pár óra alatt elmegy mondjuk 15e, és a csomag azóta is fogyik.
    Szerintem 2 esélyes, hogy lesz-e még kulcs. Vagy eleve limitált volt, vagy elszámolták magukat és lesz pótlás. Mondjuk az ő szemszögéből az lenne a logikus ha nem lenne több, mert olyan sok pénzt nem kaphat a bundliban egyik játék sem, pláne ami el sem készült. Neki jobb biznisz a darabonkénti eladás, csak lassabb is. Most hirtelen lesz akár többhavi eladásnyi pénze, és részéről rendben is van, megvan a tőke még pár havi fejlesztésre, ki tudja?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák