Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Retro DJ

    aktív tag

    válasz Francia91 #2246 üzenetére

    gyári kipufogó, nem tuningolt blokk, gyári karbi

    Ma már fehér holló szindrómás a jó gyári kipufogó, gyakorlatilag nem tudsz újat vásárolni. Esetleg a Bambi project, vagy Lengyelország.

    Nem tuningolt blokk, az a baj, hogy a mai üzemanyagok nem feltétlen olyanok mint rég. A régi blokkok csak a teljesítményük egy részét tudják leadni, a többit extra melegedéssel "jutalmazzák". Ha a blokkot nem is mókoljuk, de valamit kezdeni kell a hengerfejjel, mert ott még lehetnének rejtett optimalizálási lehetőségek.

    A kedvenc témám: Gyári karbi. A jó gyári karbi manapság olyan mint a kipufogó. :( Nincs vagy nagyon ritka. Én nagyon mellette vagyok a gyárias állapotnak, de ennél a pontnál erősen meginogtam, mert elérhető árú jó karbi nincs (gyáriasban). Ezért tesztelek most egy PWK utánzat karbit, amivel eddig igen jó tapasztalatok vannak.

    Igen, a gyári állapot megfizethetetlen (itt most nem a pénzbeli voltáról beszélek, hanem az értékéről), de én úgy vagyok vele, hogy a használati érték több attól, mint hogy egy kehes karbi legyen a gépen. Tehát addig alakítom a jó ízlés határáig (mondjuk a most futó xenon project már ezen kissé túlmutat) amíg a használhatóság és a gyáriasság hányadosa nem billen nagyot!

    Retro

Új hozzászólás Aktív témák